Reistips voor een zonnige meivakantie 2021

Lekker naar de zon!
Lekker naar de zon!

Een duik in zee, het warme zand tussen je tenen en even ontsnappen aan de drukte. Droom jij ook al van je volgende vakantie vol zon?

De meivakantie is een voorproefje op de zomer en daarom gingen we op zoek naar unieke bestemmingen waar we wél naar toe mogen. En die delen we graag met je. Lees snel onze tips voor een zonnige meivakantie in 2021.
Opwarmen onder de Caribische zon
Aruba, Bonaire of Curaçao: wie niet kan wachten tot de zomer en toe is aan een flinke dosis vitamine ‘zee’, is op deze eilanden aan het juiste adres tijdens de meivakantie. En omdat we begrijpen dat je dubbel en dwars wilt genieten van je vakantie, zonder drukte, hebben we een wel heel bijzondere vakantiewoning voor je gevonden: Mammaloe’s Bed & Breakfast op Aruba. Je slaapt hier in je eigen gypsy wagon of tuinhuisje, doet een middagdutje in de hangmat of volg een yogales. Ontspannen ga je hier zeker. En wil je eropuit, dan vertelt de Nederlandse eigenaresse je graag over de mooiste plekjes zoals het strand van Mangel Halto.

Hotel La Casona de Yaiza
Hotel La Casona de Yaiza

Opladen op Lanzarote
Lange zandstranden, de blauwe Atlantische Oceaan en gezellige badplaatsen. Dankzij het aangename klimaat is het op de Canarische eilanden het hele jaar door goed toeven. Ben je op zoek naar een fijne plek weg van de toeristenmassa tijdens de meivakantie? Op het Canarische eiland Lanzarote, vlak bij Nationaal park Timanfaya en Papagayo Beach ligt hotel La Casona de Yaiza. Tot rust komen is hier echt een feestje. Terwijl je vanuit de jacuzzi op het zonneterras zie je het indrukwekkende vulkanische landschap al liggen. En wil je meer van het eiland zien? Trek dan je wandelschoenen aan en bewonder de vulkaankraters en stomende geisers van dichtbij tijdens een wandeling. Onze tip: neem je zwemkleding mee om vervolgens door te rijden naar het strand voor een verfrissende duik in smaragdgroene water van Papagayo Beach.

Hotel Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht
Hotel Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht

Bijzonder overnachten in eigen land
Blijf je toch liever dicht bij huis tijdens de meivakantie? Geen zorgen: ook in ons eigen land zijn er genoeg plekken te ontdekken. Onze tip voor bijzonder overnachten op een echt bijzondere plek: Hotel Buitenplaats Vaeshartelt, een eeuwenoud landgoed vlak bij Maastricht. Het ligt middenin een groen park, perfect voor een rustige wandeling door de natuur lekker weg van alle drukte. Wandelend langs tulpenbomen, treurbeuken en dennen maak je je hoofd helemaal leeg. Neem je de kids mee? Vraag dan bij de receptie informatie over de speurtocht. Of neem romantisch een picknickmand mee voor jou en je lief. En dat allemaal op slechts 10 minuten rijden van het bruisende Maastricht… dat wordt een koninklijke meivakantie.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)