Parasol perfection: de meest betoverende parasols voor een stijlvolle zomer

De meest betoverende Bali parasol
De meest betoverende Bali parasol

We zijn dol op de zon, maar soms willen we ook een beetje schaduw. Deze parasols zijn daar perfect voor, want ze geven niet alleen een fijn schaduwplekje, ze zijn ook nog eens super stijlvol!

Bali boho

Wow, hoe mooi! Deze luxe Bali boho parasol met franjes van Simply Pure is volledig met de hand gemaakt in Bali. Het doek is handgeschilderd en de houten paal bevat prachtig gesneden patronen. Elke parasol is dus echt one of a kind. Ziet er super romantisch uit!

Retro colours
Retro colours

Retro colour

Je hebt deze parasols met retro look and feel van HK Living vast al wel een keer voorbij zien komen. Ze zijn echt super populair en dat snappen wij wel. Wat een eyecatchers! Dit jaar zijn er weer nieuwe prints bij gekomen, zoals deze roze Graphic Twist. Je shopt ze onder andere bij Living and Company.

Streepje of rondje?
Streepje of rondje?

Tuin of strand

Deze parasol is mooi en handig. De houten paal kun je namelijk uit elkaar halen en samen met de rest van de parasol opbergen in de draagtas. Zo kan ie makkelijk mee naar het strand. We vonden deze House Doctor parasal bij By Noth, in zand-wit gestreept of met een groene print. 

Bold & beautiful
Bold & beautiful

Knalkleuren

Je krijgt toch meteen een zomers gevoel als je deze gele of oranje parasol openvouwt! De Sunshady van Fatboy is een grote jongen, want met zijn doorsnede van 300 cm krijg je genoeg schaduw op de heetste dagen. Het design heeft iets weg van de seventies, maar we vinden het nog steeds heel mooi. Bij Deens ook verkrijgbaar in antrasiet en blauw.

Mooi minimalistisch
Mooi minimalistisch

Romantische pagode

De vorm van deze parasol heeft wel iets weg van een meringue, zo met dat kleine toefje. Zelf noemen ze het bij Ferm Living een romantische pagodevorm, vinden we ook goed. Hij is in ieder geval perfect voor in een zonnig hoekje van de tuin. Met een mooie houten paal en in de kleuren cashmere en olijfgroen is het in ieder geval een heel fijn exemplaar. Je shopt 'm bij Wonen met Lef.

Fraaie franjes
Fraaie franjes

Perfect tuinaccessoire

Franjes zijn echt een blijvertje deze zomer! En dat vinden we helemaal niet erg. Het geeft zo'n vrolijk sfeertje, als een heerlijk briesje door die sliertjes gaat. Deze parasols van Sissy-Boy met groene tegelprint en oranje strepen zijn een perfect zomeraccessoire voor in je tuin. Dat de zon maar vaak mag schijnen!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)