Zoetigheid

Verleid door de rode chocolade lippen, gevuld met passievruchtengelei....
Verleid door de rode chocolade lippen, gevuld met passievruchtengelei....

Over 4 dagen is het zo ver, Valentijnsdag... Er wordt tegenwoordig zoveel (commerciële) aandacht aan besteed, dat je er eigenlijk niet meer omheen kunt. De liefde móet gevierd worden! En ook al word je aan alle kanten bestookt met Valentijnstips (natuurlijk; ook bij Flavourites hebben we mooie Valentijnscadeautjes voor je verzameld die je online kunt shoppen, zie hier), het idee is dat je jouw (geheime) liefde verrast en extra aandacht geeft. Een dag in het teken van de liefde. En dat is áltijd leuk toch?

Naast de tips in onze nieuwsbrief wil ik je nog een heel zoet last-minute tipje geven: de webshop van Willemien-eetwaar.nl. Een walhalla voor de echte eetliefhebber. Eigenaresse Willemien heeft een bijzonder (lunch)winkeltje in Culumborg waar alles draait om lekker, goed en gezond eten. Je wordt hier heel blij als je op zoek bent naar pure en eerlijke producten. Denk aan delicatessen uit verschillende landen, huisgemaakte cake en koek, kruiden en specerijen, streekproducten, verse koffie en thee, pasta's, olijfolie, kookboeken en heel veel cadeautjes dus. En woon je niet in de buurt? Dan heeft ze voor jou, met al deze fijne producten, een webshop gevuld! De levertijd is 1-3 werkdagen dus: bestel vandaag en jouw Valentijnsverrassing zal op tijd bezorgd worden! 

Altijd goed: een cadeaupakket van Willemien of kies voor de producten uit het eigen huismerk!
Altijd goed: een cadeaupakket van Willemien of kies voor de producten uit het eigen huismerk!

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een leuk cadeaupakket te bestellen; Willemien heeft er al vele voor je samengesteld. Van tapasplankje tot theepakket, een Grieks- of Groot geluk-pakket. Altijd goed! Of kies voor een van de zelfgemaakte producten van het eigen huismerk. Bijvoorbeeld de vijgendressing of de wilde knoflookmarinade...

Oef. Zoetigheid!
Oef. Zoetigheid!

Speciaal voor Valentijn zou ik iets uit de afdeling zoetigheid kiezen. Zo blijf ik maar naar die stukken nougat staren... en die koekjes. Hmmm... Ik heb in ieder geval al voor € 5,99 mijn mandje gevuld met de 6 volle chocolade lippen (gevuld met passievruchtengelei). Dat plaatje met die glimmende bonbons kon ik niet weerstaan, over 3 dagen weet ik hoe ze smaken. En bepaal ik dan of ik ze liefdevol zal delen met mijn geliefde of niet...

Een Valentijnsontbijtje voor twee
Een Valentijnsontbijtje voor twee

P.S. Woon je in de buurt? Je kunt bij Willemien ook een Valentijnsontbijtje bestellen. Een leuk broodmandje gevuld met lekkers voor een compleet ontbijt voor € 29,99 voor 2 personen, om te delen dus.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)