Zo maak je je veranda herfstproof

Creëer een gezellige sfeer met een gaslantaarn
Creëer een gezellige sfeer met een gaslantaarn

Een frisse neus halen is altijd een goed idee. Ook tijdens de koudere seizoenen van het jaar. Nu hoef je niet iedere dag een lange wandeling te maken voor de nodige frisse lucht. Zoek het daarom dichter bij huis en richt je buitenruimte creatief in zodat je er ieder seizoen van kunt genieten. Want ook tijdens de herfst kun je veel plezier hebben van het buitenleven met een veranda. Benieuwd hoe? Wij geven je een aantal tips voor het herfstproof maken van je veranda.

Verleng het buitenleven
De tuin is een verlenging van je woon- en eetkamer. Ook tijdens de herfst is het een heerlijke plek waar je een spelletje speelt, relaxt of een diner organiseert. Neem afscheid van de zomeraccessoires en maak voor je veranda gebruik van warme materialen en gezellige verlichting zoals kaarsen. Tegenwoordig vind je allerlei tuinmeubelen met de look en feel van binnen. Ga voor een heerlijk comfortabele loungeset en maak van je veranda een tweede woonkamer. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je een groot aanbod aan loungesets. Pak een goed boek, een dikke deken en een warme kop thee en ook tijdens de herfst geniet je optimaal van het buitenleven. Op zoek naar nog meer huiselijke sfeer onder de veranda? Leg een buitenvloerkleed neer. Hiermee voorkom je dat de kou van de tegels naar boven trekt.

Luxe loungemeubelen
Luxe loungemeubelen


Maak het gezellig met een vuurtje
De dagen worden korter en het is vroeger donker. Met een vuurtje zoals een houtkachel creëer je een gezellige sfeer onder de veranda. Een knisperend vuurtje staat niet alleen gezellig, het zorgt ook nog eens voor de nodige warmte. Een andere optie is een vuurtafel. Naast dat een vuurtafel warmte met zich mee brengt, is het ook nog eens praktisch. Indien je geen plek hebt voor een grote vuurtafel onder je veranda, kun je ook een warme sfeer creëren met een gaslantaarn. Een gaslantaarn kun je op iedere gewenste plek neerzetten en heeft een knusse uitstraling.

Maak je veranda herfstproof!
Maak je veranda herfstproof!


Buitendecoratie voor de herfst
Decoreer jij je huis ook altijd opnieuw wanneer er een nieuw seizoen is aangebroken? Dan is de herfst helemaal jouw ding! Tijdens de herfst kun je je veranda gezellig aankleden met kaarsen, pompoenen en warme dekens. Laat je je tuinset buiten onder de veranda staan? Maak dan een mooie herfsttafel met decoratie die je buiten vindt zoals kastanjes en bladeren. Kleed je tuinset verder aan en drapeer een imitatie schapenvacht over je tuinstoelen. Ook zorgt een herfstkrans voor het échte herfstgevoel. Hang hem op aan een muur of schutting. Zo kun je vanuit je veranda genieten van de mooie herfstdecoratie die het seizoen met zich mee brengt.


Sfeervolle verlichting
Tijdens de donkere dagen maak je het buiten knus met verlichting. Naast de standaard buitenverlichting is er veel keuze in moderne buitenlampen gemaakt van bijvoorbeeld bamboe of rotan. Hiermee creëer je het huiselijke sfeertje onder je veranda. Maak het nog knusser met kerstverlichting of ga voor buitenlampionnen in verschillende groottes. Steek vervolgens nog wat kaarsen aan en de gezellige herfstavonden kunnen beginnen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)