Zo gaan de kids wél eten!

Dit lusten ze wél!
Dit lusten ze wél!

Ken je dat? Je kleine spruit wil maar niet eten, hoeveel vliegtuigjes, autootjes of papa's je ook zijn/haar kant op stuurt. Ik heb een tip voor je. Surf naar Culiconfetti.nl en de kids gaan echt vanzelf eten dankzij slimme, vrolijke en vooral heel leuke hulpmiddeltjes zoals geheimzinnige quinoa, handige bestekjes en ander leuk spul. Nieuwsgierig? Lees verder!

Kijk eens: dit is graan & fruit confetti. Oftewel: vrolijke spikkels die elk hapje groente opvrolijken. Mán, dat had ik vroeger moeten hebben toen ik volgepropt werd met bietjes, rode kool en spruitjes! Toegegeven: mijn ouders kieperden gewoon vla over mijn groenten als ik niet wilde eten (en het is goed gekomen hoor). Ik heb het geluk gehad dat mijn eigen kinderen altijd stukken beter aten dan ikzelf, maar wat kan het een drama zijn om je oogappel aan de groente te krijgen. Vooruit: er zit weliswaar wat suiker in deze confetti, maar het gedroogde fruit en quinoa maakt hartstikke veel goed. Er zit 50 gram in een zakje; de lepel krijg je erbij.

Waanzinnig decoratieboek
Waanzinnig decoratieboek

En dat dit boek. Pagina na pagina een hoop vrolijks voor op de tafel en elders in huis. Oh Joy is echt een musthave als je houdt van decoreren en stylen, en je op een leuke manier inspiratie wilt opdoen voor het extra vrolijk maken van de maaltijd.

Smullen met chocolade
Smullen met chocolade

Ooops... hiervan gaan de kids natuurlijk niet beter eten, maar ik kwam het tegen en móet deze chocolade gewoon even met jullie delen. Ziet er heerlijk uit, toch? Kortom: bij Culiconfetti.nl vind je een fijne selectie van heerlijke dingen én leuke gadgets (zoals deze gouden pineapple bordjes) waarmee de maaltijd een stuk aangenamer wordt.

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)