Zeg het met juwelen!

Schitterend klein ringetje
Schitterend klein ringetje

Sieraden zijn al mooie producten van zichzelf, maar hoe speciaal is het als je er ook nog iets persoonlijks van kan maken? De voorletter van je lief, je eigen naam, een woord dat veel voor je betekent of gewoon die van je trouwe puppy. Allemaal even leuk, want voor jou is het even wat extra’s. Sieraden met letters zien er ook nog eens superleuk uit en kun je goed combineren met andere sieraden, dus laat je verleiden door deze 5 pareltjes.

Als eerst dit prachtige ringetje van Charlottedekoomen.nl. Eigenlijk precies wat je verwacht bij een sieraad met initiaal. Heel verfijnd en subtiel, perfect bij andere ringetjes. Dit exemplaar is bedoeld als pinkringetje, wat weer is eventjes wat anders is en daarom ook niet zo opvalt. I love it.

Leuk voor in de zomer!
Leuk voor in de zomer!

Dit is het perfecte sieraad als cadeautje voor je beste vriendin, lief of familielid. Speels en met een mooi aandenken tegelijk. Iets jeugdiger en leuk om een outfit mee af te maken. Dit leuke armbandje heb ik gevonden bij My-Jewellery.com en is ook nog heel erg betaalbaar! (9,95) Nu alleen nog bedenken wie er bijna jarig is..

Draag je lief om je hals!
Draag je lief om je hals!

Van dit mooie kettinkje dagdroom ik bijna dagelijks. Komt vooral omdat ik hem ook in de winkel heb gezien en even om heb gepast. Echt een statement ketting die toch heel klassiek en verfijnd is. Ook weer goed te combineren met andere kleine kettinkjes. Deze kun je niet alleen in letters krijgen, maar ook in cijfers of je moeders’ lievelingsgetal bijvoorbeeld. Bekijk de kettinkjes in de prachtige winkel in Rotterdam, of shop lekker online bij Charlottewooning.nl

Simpel, maar verfijnd
Simpel, maar verfijnd

Deze ring is super uniek en heel mooi gemaakt. Verkrijgbaar in het goud en zit heerlijk door het open gedeelte aan de bovenkant, keuze tussen alle letters in het alfabet, maar ook tussen kleine woorden. Alles naar jouw wens, dus neem snel een kijkje op de leuke shop Text-ring.nl

Do it yourself!
Do it yourself!

Toch iets meer dan een lettertje om je pols? Bij Jubel.nl kun je helemaal zelf bepalen wat er op je gouden, zilveren of rosé gouden armbandje staat. Woorden, cijfers en zelfs icoontjes. Laat je creativiteit spreken en maak je unieke armbandje. Super leuk!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)