Who run the world...?

Dit wíl je toch?
Dit wíl je toch?

Girls! Het was afgelopen vrijdag Internationale Vrouwen Dag, maar wij weten natuurlijk allang dat dat 365 dagen per jaar is! Vrouwen zijn geweldig en dat mogen we vieren. Vrijdag, vandaag, morgen en elke andere dag in het jaar. Verwen jezelf (of laat je verwennen, nog beter!) met mooie producten. Hier een paar voor je op een rij:

Customized chocola, moeten we nog meer zeggen? Heaven on earth als je het mij vraagt. Kijk maar is naar dit kwijl-opwekkende plaatje. Als je vent nou toevallig heel goed weet wat jij lekker vindt zou ik een hintje geven en je lekker laten verrassen, en zo niet (nog beter) dan heb je gegarandeerd een heerlijk stuk chocola. Kies bij Chocstar uit meer dan 65 verschillende ingrediënten (what??, ja echt 65!) en doe vooral 1 ding: genieten!
 
Een goede nachtrust is - in deze tijd van altijd maar ‘druk, druk, druk’ antwoorden op de vraag: “hoe is het met je?” – erg underrated. Foute boel, want slapen is (bijna) het lekkerste wat er is en we zouden het wel wat meer mogen doen. Wat slapen nog veel fijner maakt is lekker zacht beddengoed. Blijkt Coco-cici daar nou net een expert in te zijn! Niet alleen superzacht, maar ook ontzettend duurzaam! Kun je ook nog eens met een gerust hart in slaap vallen. Zzz…
 
Over nachtrust gesproken… als er íets is wat je nachtrust een tikkeltje mag verstoren is het wel je nachtelijke avonturen met je partner (if you know what I mean). Dat mag eigenlijk altijd wel. Overigens ook hartstikke fijn als je zo’n zacht bed hebt! Ben je nou een beetje in zo’n fase gekomen dat het allemaal niet zo spannend meer is als eerst en lopen jullie een beetje vast of voel je je niet meer zo sexy (nergens voor nodig want elke vrouw is sexy!)? Lovinglace is daar voor jullie met alle benodigdheden om je seksleven een beetje op te spicen! Misschien zou je er niet zo snel aan denken of vinden jullie het wat ongemakkelijk of gek, maar laat je adviseren door deze fijne shop, kijk je ogen uit en geloof het of niet, Fifty shades is niet alleen meer een film! :)

Nooit meer uit bed...
Nooit meer uit bed...
Spannende accessoires met verrassende werkingen
Spannende accessoires met verrassende werkingen

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)