Werkplek in de Snor Fabriek

Superfijne werkplek
Superfijne werkplek

Je hebt het al eerder kunnen lezen op ons blog: sinds een tijdje heb ik een te gekke werkplek in de Snor Fabriek. Gemist? Lees dan hier de blogs over de afgedankte bouwkeet die ik (met veel hulp!) omtoverde tot heuse studio. En omdat ik er er zoveel vragen over krijg, vertel ik vandaag nog even over een paar eye-catchers uit de studio!

Sinds afgelopen najaar is in Utrecht de Snor Fabriek geopend. Een creatieve plek met restaurant, kassen waar je regelmatig workhops kunt volgen (onder meer van tijdschrift Flow), hip gemaakte bouwketen, caravans, een pipowagen and more. De hele dag lopen er mensen in en uit, je vóelt de creativiteit als je er bent! Vorige week kwam Henja even wat foto's schieten in de studio. Henja maakt onder haar bedrijfsnaam Wunderlust geweldige foto's, dus altijd leuk als er studio wordt gebruikt als 'object'. Kan ik mooi van deze gelegenheid gebruikmaken om te vertellen wat er zoal te zien is in de studio! Ten eerste: deze rubuuste tafel, die ik liet maken bij De Betoverde Zolder. Je wilt niet weten hoeveel complimenten ik al heb mogen ontvangen over de tafel! Hij is gemaakt van stevige balken en heeft een ijzeren onderstel. Ik heb er ook een bijpassende bank bij. 

Aan de slag
Aan de slag

Hier zit ik dan dus te werken, laptop opengeklapt, heel regelmatig met mensen aan tafel en vooral met regelmatige Skypesessies met Marije, die op Mallorca woont. Zie je de foto's achter mij? Marije en ik maakten onlangs een selectie van foto's van de afgelopen tien jaar Flavourites. We lieten ze maken op een alumium Instawall en deden van een selectie van foto's van ons webshopevent Flavourites Live hetzelfde. Resultaat: twee waanzinnige mooie kunstwerken voor aan de muur. Je kunt er naar blíjven kijken, al die leuke foto's die allemaal een stukje geschiedenis vertellen. Heel grappig hoe bezoek altijd eerst uitgebreid de foto's bekijkt. De Instawall op aluminium is trouwens heel mooi. Het is strak en heeft echt een industriële look die perfect past bij de studio. Ik wil er ook eentje voor thuis: geweldig met een selectie van de mooiste vakantiefoto's! Misschien kies ik dan trouwens voor de variant van glas. Lijkt me ook waanzinnig mooi, omdat de diepte in de foto's daarmee nog meer naar voren komt. Kijk maar eens op de website van Instawall naar alle mogelijkheden.

Hangende planten
Hangende planten

Ik houd van groen en maakte van draadstaal (gewoon van de bouwmarkt) rekken die we aan het plafond bevestigden. Hieraan hangen allerlei hangplanten. Nu is het wel wat donker in de studio (weinig daglicht) dus sommige plantjes beginnen al een beetje te verpieteren. Ik denk dat ik het bij klimop moet houden; dat overleeft altijd alles. Tussen de planten heb ik lampen van Snoerboer gehangen. Heel blij ben ik met de diamantvormen lampen en koperen draad waar ze aan hangen. Als je tussen de plantjes doorkijkt zie je foto's van de Instawall van Flavourites Live.

Green everywhere
Green everywhere

Iedereen is welkom hè, in de Snor Fabriek! Je kunt er werken als ZZP'er, afspreken met vrienden, workshops volgen, winkelen in de Snor-winkel of gewoon even lekker inspiratie opdoen. En als je er dan bent, zwaai even als je me ziet!

Foto's van Flavourites Live
Foto's van Flavourites Live

 

Diamantlamp van Snoerboer
Diamantlamp van Snoerboer
Snor-winkel
Snor-winkel

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)