Werelddierendag: de leukste musthaves voor jouw huisdier!

Bella Barkeley kleurt de identiteit van jouw hond
Bella Barkeley kleurt de identiteit van jouw hond

Op 4 oktober is het Werelddierendag! Een dag om jouw beste maatje(s) eens goed te verwennen. Wij delen alvast de leukste musthaves voor jouw hond, kat, knaagdier én spontaan langsvliegende vogels!

Hond
Hoe maak je het leven van je hond nog kleurrijker? Met de vrolijke halsbanden, riemen en bandana’s van Bella Barkley! Dit zijn echt vertroetel-items en laat jouw hond precies weten hoe dol jij op hem/haar bent. Bedoeld om te dragen tijdens het spelen, wandelen, knuffelen en rennen.. altijd dus! De halsbanden, bandana’s en riemen zijn van sterk materiaal gemaakt en 100% vegan. Dus ze gaan ook nog eens lekker lang mee, toppie! 

Handig kattenhuisje van Ikea en de leukste drinkbekers van crazycatladies
Handig kattenhuisje van Ikea en de leukste drinkbekers van crazycatladies

Kat
Heb jij dat ook wel eens? Dat je je kat een nieuw mandje, krabpaal of kussen wilt geven, maar dat je het uiteindelijk niet doet omdat je niet te veel spullen in huis wilt? Ik in ieder geval wel. Daarom probeer ik altijd als ik iets in huis haal voor mijn kater, te kijken naar de look en functie van het product in mijn huis. En zo stuitte ik op de Lurvig Kattenhuisjes van de Ikea! Hoe leuk en handig is dit? Een tafeltje en een kattenhuisje in één! Handig als je nog een tafeltje mist of wilt vervangen. De complete Lurvig collectie van Ikea bestaat uit handige items voor honden en katten, zoals een kattenhuis met kruk combi, en de krabmat (die je heel makkelijk om een tafelpoot kunt wikkelen). En voor het baasje is er ook nog wat: de super leuke drinkbekers van crazycatladies.nl. Hoe snoezig is dit! Als je gek bent op katten merchandise en catgets (!), is deze website een ábsolute must om te bezoeken.

Werelddierendag: de leukste musthaves voor jouw huisdier!
Werelddierendag: de leukste musthaves voor jouw huisdier!

Cavia/knaagdieren
Wie cavia’s of konijnen heeft, weet hoe heerlijk ze het vinden om ergens lekker in te kruipen en zich terug te trekken. Helemaal ‘zen’ in hun eigen hutje. En deze tipi van Etsy is daar perfect voor! Het is gemaakt van 100% katoen en wordt geleverd met een zachte dubbelzijdige mat. De houten palen zijn gemaakt van milieuvriendelijk eikenhout voor een ultieme look en kwaliteit. Super schattig en een mooie aanwinst voor je huis én je konijn of cavia! 

Een lekker dessert voor jouw tuinvogels!
Een lekker dessert voor jouw tuinvogels!

Vogels en tuinbeesten
Heb je geen vier- (of twee)voeter in huis en houd je je liever bezig met het ophangen van vetbollen voor je tuinvogeltjes? Dan heeft Maison Koos een leuk item voor je! Dit is de geweldige Desserts for birds! Dit ziet er zo leuk uit  en je verwent er je tuinvogels écht mee! Elk ‘ijsje’ bestaat uit een mix van diverse krokante soorten noten en zaden waar heel veel tuinvogels gek op zijn. Hang ze op aan je balkonrand, aan de muur of in de boom en geniet van de natuur! Ook leuk: als de ijsjes op zijn, komt er een lasergesneden ijsstokje tevoorschijn, in de vorm van een roodborstje, koolmeesje of parkietje.

Metalbirds geven jouw tuin uitstraling!
Metalbirds geven jouw tuin uitstraling!

Heb je of wil je geen echte huisdieren? Denk dan eens aan de metalen vogelsilhouetten van metalbirds. Ze zijn makkelijk op te hangen en geven je tuin of balkon een vrolijke uitstraling! Leuke manier om toch een beetje design én natuur in je tuin!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)