Webshops live? Een beleving

We stellen bijzondere items tentoon die we genoemd hebben in onze blogs en interviews
We stellen bijzondere items tentoon die we genoemd hebben in onze blogs en interviews

Flavourites Live is voor mij elk jaar een aparte beleving. Dit wordt mijn derde editie en sinds vorig jaar ontferm ik me over de huisstijl. De ervaring ik tijdens die drie dagen opgedaan heb, wil ik zo graag overbrengen bij mensen die er nog nooit geweest zijn. Het is namelijk echt heel leuk. Naast het shoppen en het zien van de producten en het voelen en het passen ervan, is er meer. Het is de beleving. Jullie als bezoekers maken het echt helemaal af! Ik verbaas me er altijd over hoeveel leuke mensen er rondlopen. Een fijn publiek.

INSPIRATIE - Ik raak geïnspireerd door de deelnemers die er hard aan werken om op hun manier over te brengen wat ze normaliter online aanbieden. Er komt veel voorbereiding bij kijken en als het dan eenmaal zover is ga je mee in een flow. Als bezoeker maak je er je eigen dag van. Heerlijk! De een begint met koffie, de ander loopt eerst een rondje en gaat daarna de diepte in. Weer anderen zien het als uitje om quality time te hebben met een vriend(in). Combineren is natuurlijk helemaal briljant :). Ikzelf kan drie dagen lang hetzelfde rondje lopen en op zondag om half 6 nog iets ontdekken dat me eerder nog niet was opgevallen. Een tip voor mensen die zoveel mogelijk willen zien is: bekijk de deelnemers vooraf en neem een pen mee. We hebben een fijne plattegrond die je bij binnenkomst mee kunt nemen en waar alle deelnemers op staan.

Producten in het echt bewonderen
Producten in het echt bewonderen


GENIETEN - Tijdens de drie dagen probeer ik zoveel mogelijk te genieten. Het “fysiek rustige bestaan van de thuiswerker” (met nadruk op fysiek) wordt in een klap gecompenseerd met drie volle dagen lopen in drukte en het spreken van mensen. Vragen beantwoorden van jullie als bezoekers, in onze stand staan, tips geven en natuurlijk het ontmoeten van webshopeigenaren. Dat laatste is, zoals Marije al omschreef, een bijzondere ervaring. Een gezicht hebben bij mensen waar je normaliter enkel online contact mee hebt voegt zoveel toe. Dit geldt ook voor het zien en voelen van de producten die ik van foto’s ken. Tijdens de reis ernaartoe ben ik al echt even weg. Kom je met het openbaar vervoer? Maak dan gebruik van de pendelbus!

De pendelbus!
De pendelbus!


HOREN - Dit jaar zul je jazzy sounds horen van Sublime FM. Ik kijk hier erg naar uit, omdat het iets is wat ik niet kan zien, maar horen. Ik houd erg van passende muziek houd als ik ergens ben. Goed voor de beleving. Daarbij vind ik de lichte ruimte welke gevuld is met zoveel creativiteit erg veel positiviteit uitstralen. Er hangt een opgewekte sfeer. De gehele setting; de locatie, het licht, het aanbod, de geluiden en prikkels maken het echt een dagje uit. 

Muziek op de achtergrond
Muziek op de achtergrond


DOEN - Als absolute toevoeging zijn dingen als de fotobus, handlezing, workshops en de eet- en drinkgelegenheden waarmee je fijne momenten voor jezelf hebt. Vorig jaar heb ik mezelf laten portretteren door Marloes de Vries. Dat was echt een moment van rust. Het resultaat gaaf, ik herken mezelf erin! Dit portret prijkt nu bij mijn ouders, het was een origineel cadeau. De handlezing heb ik vorig jaar niet kunnen doen, dat staat op mijn lijstje voor deze editie. Zin in!

Shoptips
Shoptips


SHOPTIPS - Qua wonen zijn er veel smaakvolle shops. Studiodewinkel.nl, Woonwinkelsiep.nl, Bruutwonen.nl en Noussconceptstore.com zijn een aantal bekenden voor me. De stoere items van Meesie.nl en Stoer-design.nl verheug ik me ook op. Voor cadeautjes is Studiozomooi.nl een absolute aanrader. Qua fashion ben ik altijd gecharmeerd van By-Bar door hun mooie kleuren en eenvoud. Omdat ik aan pilates doe ga ik zeker even kijken bij Houseofgoya. Verder ben ik erg benieuwd naar de nieuwe items van ontwerpers als Pillah.com (mooie prints) en de sieraden van Nikki-namaste.com. Nu ik op de pagina met deelnemers zit word ik alleen maar enthousiaster en mijn lijst groter. Goed dat ik drie dagen heb.

Portretten door Marloes de Vries
Portretten door Marloes de Vries


KENNISMAKEN - Tenslotte wil ik je graag uitnodigen bij de Flavourites stand. Ben je benieuwd naar een tas van de door mij onlangs geïnterviewde Anna Treurniet? Of een dromenvanger van June Interiors? We stellen bijzondere items tentoon die we genoemd hebben in onze blogs en interviews. En zullen je meer laten zien! Echt een kijkje achter het scherm dus. Zie ik je daar? Wellicht herken je ons aan de hand van de portretten van Marloes ;). 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)