LAB02 opent de deuren!

LAB02 Apeldoorn
LAB02 Apeldoorn

Je thuis voelen in een webshop is toch iets lastiger online dan in een fysieke winkel. Dat dacht Femke ten Berge, eigenaresse van winkel LAB02, ook. Daarom heeft ze de grote stap genomen om op 1 september aan de Paslaan 3 in Apeldoorn een fysieke winkel te openen.

Femke heeft marketing en het zakelijk leven al in the pocket. Nu moest ze alleen nog alles zien te combineren met haar uit de hand gelopen hobby, zoals ze het zelf noemt. Femke wil dat haar klanten de winkel binnenlopen en het idee hebben dat ze thuis zijn. Ze heeft altijd samengewerkt met veel conceptstores, maar nu wil ze dat iedereen alle producten zelf kan zien en voelen in haar eigen winkel. Wat mij betreft is Femke hierin 100% geslaagd. Wat een fijne winkel! Bij LAB02 hangt een industrieel, maar gezellig sfeertje. Oude wijnkasten, stoelen met dierenprints, houten tafels. Verzacht door subtiele accessoires en hebbedingetjes. Voor ieder wat wils in deze shop! Met 78 merken weet Femke er toch één geheel van te maken. De hele winkel is ingericht naar haar eigen smaak en daar is ze super trots op.

In de winkel kun je ook goed terecht voor stylingadviezen. Dit doet Femke zelf, maar er staat desgewenst ook een specialist voor je klaar! Voor interieurfanaten die meer tips en tricks voor hun interieur wensen, worden er ook workshops georganiseerd. Dit zijn geen duffe workshops, maar super hippe workshops waar je je creativiteit helemaal in kwijt kunt.

“Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in de winkel. Of je nou opzoek bent naar een bank of gewoon een leuk kaartje voor je lief meeneemt, het kan allemaal. Het is altijd leuk als mensen lekker snuffelen tussen alle producten. Veel mensen nemen iets mee als cadeautje voor een ander. Het mooie is dat 5% van de omzet naar een goed doel gaat en dat kun je zelf bekijken in onze ‘Good Cause Box’ op de site.” vertelt Femke trots. Hmmm. Ik ben binnenkort jarig. Ik weet dus wel waar ik mijn wishlist ga aanleggen...

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)