Voor kleine unicorn-fans

Stoer spijkerjasje - en toch lief
Stoer spijkerjasje - en toch lief

Een unicorn op je jurk? Of op je T-shirt? Kleine meisjes vallen massaal in katzwijm bij het zien van eenhoorns. Voor wie het Nederlandse label Mim-pi.com nog niet kent: aan een overdosis roze, unicorns en regenbogen geen gebrek. Smelt mee!

Eerst dit spijkerjasje. Hoe leuk. Hoe schattig, en toch stoer. Een goede tegenhanger van al het zoets (zie onder!) dat je bij Mim-pi.com vindt. Het spijkerjasje heeft geborduurde bloemen en lovertjes en dat maakt 'm nou net even leuker dan de meeste andere spijkerjasjes. Een onmisbare basic in de kledingkast van je dochter!

Unicorns all over
Unicorns all over

Musthave no. 2 deze zomer voor je kleine prinses. Unicorns. En nog meer unicorns. Want de trend die twee jaar geleden is ingezet, is langer gebleven dan ik ooit had verwacht. Meisje en unicorns: een match made in heaven. Dit roze halterjurkje (rechts op de foto) is lekker zacht en is voorzien van een geborduurde unicorn. Wist je trouwens dat Mim=pi op Bali 'dromen' betekent? Dat is precies wat ze hier doen. Zolang ik me kan herinneren (en dat is al best een lange tijd) maakt Mim-pi van die dromerige collecties. Het is altijd één grote kleurexplosie. 

Let's go Ibiza
Let's go Ibiza

Neem dit roze rokje. Wat ontzettend leuk hè. En dan die trui/cape. Hup, zo weggelopen van Ibiza! Eigenaresse Nora - jaren geleden richtte ze Mim-pi op -  is zelf ook zo'n kleurrijk type. En, heel fijn: alle kleding wordt gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden: Nora kent alle fabrieken en naaiateliers persoonlijk en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom vind je hier geen dertien-in-een-dozijn en fast fashion, maar kleding die leuk, goed én goed gemaakt is. We love.

Hoe leuk, deze cowboylaarsjes
Hoe leuk, deze cowboylaarsjes

Oja, schoenen. Ik zag deze laarsjes en kan maar één ding zeggen: gewoon jammer dat ze er alleen voor kindervoetjes zijn! De laarsjes zijn er in blauw en groen. Wát een vrolijk label, hè. Ook iets voor jouw kleine meisje?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)