Voor het eerst een eigen huis!

Dat is een echte knaller hè?!
Dat is een echte knaller hè?!

Dat is heerlijk. Je eigen spullen in je eigen ruimte. Voordat dat bij mij zo ver was zocht ik mij helemaal suf naar inspiratie op Pinterest. En aan de hand daarvan kocht ik mijn meubels en richtte ik mijn appartement in. Heerlijke bezigheid... En wist je dat Pinterest en Flavourites heel goed samen gaan? Let maar op! Aan de hand van Pinterest plaatjes zoek ik items op die verkrijgbaar zijn bij de webshops van Flavourites.

Een bank neemt veel ruimte van je huis in beslag dus dat mag best een eyecatcher zijn. Deze gele bank van Wonen met Lef voldoet daar zonder twijfel aan en is iedere dag weer het zonnetje in huis.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Een spiegel is onmisbaar in huis. Naast dat ze heel erg praktisch zijn geeft het je interieur diepte. En wat als je een hele wand met spiegels maakt? Dat is gewoon kunst aan je muur. Bij Wonen met Lef scoor je hele gave spiegels om zo’n wand te creëren.

Ze verkopen ook hele leuke punaises!
Ze verkopen ook hele leuke punaises!

En nu we het toch over muren hebben, wat dacht je van een muur met kurk? Helemaal hip en van nu. Bij Atelier Kamer26 verkopen ze een prikbord die je op je muur kunt plakken. Zo kun je je eigen tastbare Pinterest bord maken. Je hebt vast nog wel ergens een stapel tijdschriften liggen. Knip er je favoriete foto’s, teksten of tekeningen uit. Of nog leuker: je maakt ze zelf... Prik ze aan je muur van kurk en je geeft meteen een persoonlijk tintje aan je huis.

Je kunt er niet genoeg van hebben.
Je kunt er niet genoeg van hebben.

Ook voor in je kasten zijn er genoeg ideeën. Zelf houd ik van overzicht, in alles maar vooral in mijn keukenkastjes. Daar vind je ook een leger aan foto’s op Pinterest. Door alle opgemaakte zakjes in glazen potten te doen creëer je rust en overzicht. Met 1 blik in je kastje weet je precies wat je hebt en zo voorkom je dat je iets over het hoofd ziet. Ideaal toch?! Bij Dille&Kamille vind je een overvloed aan voorraad potten. En super handige stickertjes, want het is wel handig om te weten wat je er eigenlijk in heb gestopt... 

Met mooie linnen beddengoed kom je helemaal tot rust..
Met mooie linnen beddengoed kom je helemaal tot rust..

Je slaapkamer moet een oase van rust zijn. Pinterest staat daar vol mee, als je begint met kijken houd je nooit meer op! Vaak kom ik uit bij royaal opgemaakte bedden met veel kussens, rustige kleuren en linnen materialen. Houd je daar ook zo van? House in Style is hét adres als het gaat om mooie dekbedovertrekken in rustige aardetinten.

Volgen jullie Flavourites al?
Volgen jullie Flavourites al?

En wist je ook dat Flavourites ook Pinterest heeft? Neem een kijkje voor de nodige dosis leuke inspiratie!

The stage is yours
The stage is yours

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)