Vier alles met de Party Calendar!

who's loes?! - party calendar
who's loes?! - party calendar

Hij is binnen! De Party Calendar! Een strakke, frisse, nostalgische en tijdloze a5-kalender waarop je alles wat je maar wilt vieren kunt noteren. Dat is het idee erachter. Samen vieren? Ik neem ze mee naar Flavourites Live! 

Graag wilde ik weer eens een kalender maken voor het onthouden van bijzondere momenten. Ikzelf vier mijn verjaardag vrijwel nooit. Meestal komt het me gewoonweg niet uit (eind november, iedereen druk). Ik vier momenten! Of dat nu is in de vorm van een feestje, het aansteken van een kaars of door er gewoonweg even bij stil te staan. Met anderen of met mezelf.

De kalender in huis
De kalender in huis

Een Party Calendar dus. In het Engels, want hij is er niet alleen voor Nederlands sprekende mensen. En zonder jaartal, want ik houd niet van dingen die maar kort te gebruiken zijn. Bij ons thuis heeft altijd een kalender op de wc gehangen, vaak met foto’s van ons gezin erop. Deze moest dan vervangen worden als de afbeeldingen niet meer klopten (denk aan achterhaalde kapsels of vriendjes die niet meer in beeld waren). Leuk, maar niet tijdloos dus.

De kalender heeft op elke pagina een ander patroon en foto
De kalender heeft op elke pagina een ander patroon en foto

De foto’s die je ziet zijn foto’s van mijn eigen familie. De meeste komen uit het trouwalbum van mijn oma. Zo prijkt mijn opa Roel, mijn moeder Hanneke, mijn opa en oma Floris en Adriaantje en vader Arie op vier van hen. Ik houd van oude foto’s en van deze helemaal. Ik bekeek vaak de foto-albums met mijn oma, een fijne herinnering. De patronen zijn zelf ontworpen en het kleurenpalet + het papier zorgvuldig uitgekozen.

Voor- en achterkant van de kalender
Voor- en achterkant van de kalender

Ooit ben ik begonnen met de kaarten. Onder de naam ’who’s loes?!’ (snel uitsprekend rijmt dit). Doordat ik persoonlijke elementen in mijn werk gebruik, kom je een heel klein beetje te weten wie ik ben. Hier was ik zelf destijds ook naar op zoek ;). Als ik aan mijn eigen producten werk denk ik eraan dichtbij mezelf te willen blijven. Door de foto’s te mixen met grafische elementen en eigen tekst wil ik jou de gelegenheid geven om, ouderwets maar persoonlijk, een kaart per post te versturen en daarmee jezelf en een ander te laten (glim)lachen. En nu dus ook met een kalender! Een vrolijk cadeau om te versturen. Zelf heb ik nogal wat vrienden en familie die niet naast de deur wonen. En leuke post ontvangen vind ik echt een verrassingsmoment!

Verstuur ook een leuke kaart! 8 soorten
Verstuur ook een leuke kaart! 8 soorten

Een kalender is in vele ruimtes bruikbaar. Of het nu in de hal is (handig als je weggaat en nog even checkt), in de wc (heb je wat te kijken of te doen als er een pen naast hangt), in de keuken of op je kantoor.

Verstuur de kalender met een leuke kaart!
Verstuur de kalender met een leuke kaart!

Hij is nu online te bestellen! Omdat ik in november jarig ben ontvang je gratis een van mijn kaarten bij de kalender! Vul bij opmerkingen even in welke je voorkeur heeft. Aankomend weekend neem ik er een aantal mee naar Flavourites Live en verkoop ze daar voor een speciale beursprijs van een tientje, in plaats van € 12,50 (stand 79). Hopelijk tot in Amsterdam! Of online. Cheers :)

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)