Verfijn je keuken met de beste raamdecoratie

Verfijn je keuken met de beste raamdecoratie
Verfijn je keuken met de beste raamdecoratie

Zoek je nog wat inspiratie om jouw keuken op te fleuren? Het kan erg leuk en uitdagend zijn om je huisje een makeover te geven, maar soms zie je misschien tussen al die stijlen en mogelijke combinaties even het bos door de bomen niet meer. Gelukkig is er het plissé-gordijn, een echte kameleon als het komt op decoratie binnenhuis. Zo vind je voor iedere stijl wel een type plissé-gordijn en bovendien zijn ze op vrijwel elk soort raam te monteren.

Handig in gebruik

Je kan ze heel eenvoudig monteren met plakstrips, maar ook als je de boor graag bovenhaalt, heb je je plissé-gordijn zo geïnstalleerd. Dankzij de handige bediening, kun je ze gemakkelijk open- en dichtschuiven. Dit doe je door de touwtjes te hanteren en het zigzagmotief zodoende open of dicht te trekken. Vind je het niet fijn dat de touwtjes zo zichtbaar hangen? Dan is er goed nieuws voor je! Mocht je kiezen voor een dupli plissé-gordijn, dan heb je geen last van de touwtjes. Die zitten dan in de stof verwerkt, die overigens in een dubbele laag gemaakt is en zo extra goed verduistert.

Je keuken opgefrist

Naast het functionele aspect is het leuk om qua stijl ook een toevoeging te maken. Kies voor iets stagiaire kleuren als je een strakke inrichting hebt. Op die manier ondersteunen je plissé-gordijnen je interieur op een subtiele manier. Heb je een meer vrolijk design met vooral dynamische motieven? Dan is het meer dan ok om gewoon voor een knalgroene of felgele plissé te gaan! Wat gewaagder omgaan met het kleurenpallet en voor elk plissé-gordijn een andere kleur kiezen, kan daarin ook erg mooi uitpakken. Durf jij het aan?

Qua model is er ook nog keuze. Zo kun je kiezen voor een top down-model, of een top down bottom-up-model. Bij de eerste trek je het gordijn naar beneden toe dicht, bij de ander kan het beide kanten op. Kies dus het model dat in jouw situatie het beste tot haar recht komt. Je komt via de link alles te weten over INHUIS Plisse gordijnen en kan er bovendien een hoop inspiratie opdoen.

Interieurdecoratie met een duurzaam karakter

Dat het er allemaal goed uitziet en nog eens functioneel is ook, is al een hele prestatie waar je blij mee kunt zijn. Maar dat je ook voor een duurzame optie gaat, waar koppen over hebben samengezeten, gaat nog een stapje verder. Zo is men voortdurend bezig om innovatie interessant te houden en zodoende op meerdere vlakken, waaronder het milieu, zo hoog mogelijk te scoren. En interieurdecoratie is een mooie en grote markt voor dit soort vooruitgang.

Heb je een hart voor de natuur en wil je graag verantwoord je huis decoreren? Dan ben je heel goed bezig! Zoveel mogelijk energie besparen en zorgen voor een vriendelijke omgang met de natuur zijn twee belangrijke spillen in de innovatie van interieurdecoratie. Als je dus op zoek bent naar nog meer leuke ideeën om je keuken en de rest van je huis in te richten, doe je hier veel kennis op, zodat jij ook op een ecologische manier aan de slag kan gaan.

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)