Vakantie = tijd voor je huis!

Lief krukje
Lief krukje

Na een heerlijk drukke periode (met bijvoorbeeld Flavourites Live) is het voor ons dan ook bijna tijd voor vakantie! Pff... wel nodig zeg! Naast kerst vieren, lekker luieren op de bank en dingen met de kinderen doen is het ook eindelijk weer tijd om het huis aan te pakken. Dat hoeft geen complete verbouwing te zijn, een restyling kan ook al wonderen doen! Een gouden tip voor het restylen; Stoer Design!

Een shop vol unieke meubels, woonaccessoires en handgemaakt design. Alle items zijn stoer en industrieel, maar met een romantisch en landelijk tintje. Heel erg Flavourites dus! Wat ook erg in onze smaak valt en meteen de eerste tip is voor een mooie restyling is dit krukje. Zo’n typisch product waarvan je denkt het niet nodig te hebben, maar eigenlijk super praktisch is. Je kunt hem gebruiken als opstapje voor dat hoge keukenkastje, nachtkastje voor in de slaapkamer of om op te zitten natuurlijk! Deze kruk heeft ook die fijne landelijke touch wat perfect is in ieder huis.

Handige kastmodules
Handige kastmodules

Een persoonlijk hoekje in huis is nooit verkeerd en geeft veel sfeer. Met een wandkastje kan dat heel goed, maar met deze kastmodules nog veel beter! Je kunt variëren tussen kastjes met achtergrond om lekker op te vallen of zonder achtergrond om de aandacht te richten op de persoonlijke spullen die erin staan. Een ideaal product, want je kunt ze helemaal naar eigen smaak inrichten en ophangen.

Sfeervolle lampjes
Sfeervolle lampjes

Het is nu nog kerst en daar zijn deze lampjes ideaal voor, maar ze zijn ook ontzettend leuk bij elke andere dag van het jaar! Simpel, stoer en stijlvol is wat deze lampjes zijn. Wij hebben ze ook hangen in de studio en wat geeft het een fijne sfeer (heel het jaar door)! Je kunt ze boven je bank hangen of bij de kerstboom, maar zijn ook perfect voor aan het balkon of op een mooi plekje in de tuin. Eigenlijk zijn de lampjes een echte musthave!

Stoer Design heeft niet alleen prachtige items, eigenaresse Mirella en haar man Thijs doen samen ook nog styling projecten. Zo doen ze regelmatig stylingshoots en maken ze content voor hun blog en voor tijdschriften. Ben je niet helemaal zeker van je zaak tijdens het herinrichten van je stulpje? Vraag dan Stoer Design om stylingadvies en geniet weer van je fijne huis!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)