Geboortekaartje met eigen stof

Geweldig concept
Geweldig concept

Ook deze maand hebben we weer een heel aantal leuke nieuwe webshops geplaatst op Flavourites. Snoepjes, die je gewoon móet leren kennen! Tenminste, dat vinden wij dan. Goed voorbeeld: het Belgische Alsjeblief. Hier kun je je geboortekaartje met bijpassende stof bestellen. Hoe leuk. Uniek!

Stel, je bent zwanger. Of je zus, beste vriendin of collega. En nu is de Grote Zoektocht naar hét perfecte geboortekaartje begonnen. Een heel leuke zoektocht, al vind ik het zelf. Ik heb er twee keer enorm veel plezier aan mogen beleven. Nu kun je natuurlijk naar de rubriek 'geboortekaartjes' op Flavourites gaan om inspiratie op te doen, maar je kunt ook direct even kijken bij dit snoepje van een webshop: Alsjeblief.be. Nét nieuw online gezet op Flavourites, en nu al een van onze favoriete adressen vanwege de originaliteit: bij elk geboortekaartje dat je hier kunt laten maken (en die zijn sowieso al heel leuk) kun je bijpassende stof bestellen! Hier word ik blij van. Dit is een tip die ik ga geven aan alle zwangeren om mij heen.

Lekker vrolijk
Lekker vrolijk

Eigenaresse Ellen (grafisch ontwerper en zelf moeder van twee meisjes) liet bij de geboorte van haar dochters het ontwerp van het geboortekaartje op stof printen. Et voilà: een nieuw concept was geboren. Want hoe leuk is het om van die stof een lakentje, hemeltje, zakjes voor doopsuiker (wordt vooral in België veel gedaan) of een shirtje voor je kleintje te laten maken? Dat kunnen we dus vanaf nu allemaal zelf doen!

De kaartjes zijn ook al erg mooi!
De kaartjes zijn ook al erg mooi!

De stof wordt altijd geprint per bestelling, waardoor altijd alles mogelijk is: de print, kleuren, eventueel het drukken van de naam op de stof... Vervolgens kun je zelf aan de slag met de naaimachine om er leuke items van te maken. Niet handig op de naaimachine? Dan vraag je het gewoon aan Alsjeblief; alles kan geregeld worden!

Alles is mogelijk
Alles is mogelijk

Dit soort adresjes moet je dus echt onthouden, of even opslaan in Mijn Flavourites zodat je 'm niet meer kwijtraakt. En geef deze tip vooral door!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)