Trending: athleisure (en wij houden van deze comfy kledingstijl)

Heerlijke merinowollen broek van Plein Publique.
Heerlijke merinowollen broek van Plein Publique.

Bekentenis: sinds we volop thuiswerken draag ik eigenlijk alleen nog maar relaxte, comfortabel zittende kleding. Oftewel: sportieve truien, relaxte broeken en shirts waarin ik ook graag sport. Héérlijk. En eerlijk is eerlijk: deze athleisure stijl is mooier dan ooit. In dit blog geef ik je mijn vier favoriete relax-slash-sportieve outfits waarmee je voor de dag kunt komen!

Nicole, eigenaresse van Plein Publique, vertelde mij een tijdje geleden al dat ze bezig was met het ontwerpen van een merinowollen broek. Alleen al van hoe ze deze broek beschreef werd ik super enthousiast... Zacht, comfortabel en supergoed te combineren met allerlei items: van T-shirt tot heerlijk dik vest (zie boven!). Ik word altijd super enthousiast van de leuke schrijfstijl van Plein Publique. Lees dit: Gebreid van merinowol met een zware valling, die extra flatteert door het fijne ‘humps & bumps’ verdoezelende effect. Probeer dan maar eens níet overstag te gaan...

Om aan te trekken als jer naar je yogasessie gaat (of als je een dagje thuiswerkt...)
Om aan te trekken als jer naar je yogasessie gaat (of als je een dagje thuiswerkt...)

Dan dit geweldige Afghan Coat Reinvented vest waar ik als een blok voor val. Ik kwam dit vest tegen bij de heerlijke webshop Yoga-specials.nl. En ja, daar kijken ze verder dan alleen een legging en comfy top voor je yogasessie. Dit vest is heerlijk lang en ziet er zó comfortabel uit. De kleur is ook prachtig. Wordt veel gedragen voor en na een yogasessie, las ik. Aan de buitenkant is het vest lekker dik gebreid (heerlijk warm dus) en de voering is superzacht. Valt met van alles te combineren en staat symbool voor een heerlijke, comfortabele dag thuiswerken en een avondje bankhangen.

Heerlijk sweatshirt (en ook heel fijne broek)
Heerlijk sweatshirt (en ook heel fijne broek)

Dit sweatshirt van Re-born heb ik in het wit en is een van mijn toppers van dit moment. Hij is eenvoudig, maar juist daardoor zo mooi. Tijdloos en heel sportief, en heel relaxed. Te gek, hè. Ook aan het begin (of einde) van een sportsessie draag ik 'm vaak. Echt een topper. Nu zag ik 'm in het donkerblauw en dacht ik: hmmm... Ook mooi... Onthouden, deze tip! De broek op de foto heb ik trouwens ook en is zóóó fijn... Die draag ik zo'n drie keer per week :-).

Super sportieve blazer van Je m'appelle
Super sportieve blazer van Je m'appelle

Dit is ook leuk! Stel: je hebt een Zoom-sessie of Teams-overleg gepland staan. Zó geen zin in. Maarja, het moet. Balen, moet je zeker je fijne sweatshirt van Re-Born verruilen voor een keurige blouse of colbert? Welnee. Laat aan dat sweatshirt, trek deze blazer-in-travelstof van Je m'appelle.nl eroverheen en je komt superstrak voor de dag. Héérlijke outfit. Je kunt na je werkdag direct door naar de bank om lekker een avondje te chillen :-). Oké, sporten doe je hier niet in, maar wat mij betreft valt het onder athleisure wear omdat dit zo comfortabel zit dat je er best een rondje in kunt rennen :-). Nice to know: nu van € 109,98 voor € 59,98.
.
Leuke kerstcadeautip: in onze gift guide for him vind je een toffe tip over athleisure wear for him van Bamigo!

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)