Top 5: hout!

De houten cover van Appelhout.com
De houten cover van Appelhout.com

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets van hout! Van tafels tot sieraden! Het leuke van hout is dat het tijdloos is en in ieder interieur past. Bij Flavourites zijn er volop webshops te vinden die net zo van hout houden als ik. Ik heb er 5 voor je op een rijtje gezet.

1. Houten cover
Je telefoon in niet weg te denken in het dagelijks leven. We kiezen ze vaak uit omdat ze de looks hebben maar dat willen we graag zo houden toch? En daar doet Appelhout.com nog eens een schepje bovenop met hun fantastisch ontworpen houten covers om je iPhone, iPad of MacBook een unieke look te geven. Deze covers zijn flinterdun, van 100% hout en ook nog eens heel licht.

Bartafel van Njoj.nl
Bartafel van Njoj.nl

2. Bartafel
Vorige week schreef ik een blog over 'buiten wonen'. En deze bartafel van NJOJ Dutch Design is daar een perfecte aanvulling voor! Heerlijk borrelen aan deze gave tafel in je tuin of op welke plek je maar kunt bedenken. Want de tafel is binnen no time in elkaar gezet. Zie je het al voor je? Op een warme zondagmiddag met een drankje, hangen aan deze tafel? Ik wel!

Prachtige mala's van Madumadu.nl
Prachtige mala's van Madumadu.nl

3. Mala
Vorig jaar heb ik een paar dagen meegelopen met Marije en Natascha van Flavourites. Twee super leuke dagen! Met Natascha ben ik toen naar Madumadu.nl geweest (je kunt het interview van die dag hier terug lezen). Bij Madumadu.nl vind je geweldige handgemaakte producten uit Bali waarbij de makers worden ondersteund door het Bali Life Project. Zoals deze houten mala. Ik was meteen verkocht dus toen ik thuis was heb ik er gelijk één besteld!

De woodmap van Houtvanje.com
De woodmap van Houtvanje.com

4. Woodmap
En voor de reizigers onder ons; een wereldkaart van hout! Bij Houtvanje.com zijn ze gek op hout en dat kan je merken, álles in hun webshop is dan ook van hout. Van oorbellen tot aan deze gave wereldkaart. Wil je bijvoorbeeld het land van je mooiste reis aan de muur? Of van je geboorteland? Laat het ze weten, dan heb jij zo meteen een persoonlijke eyecatcher aan je muur hangen!

Kuntwerkt van hout, van Littlemishmash.nl
Kuntwerkt van hout, van Littlemishmash.nl

5. Kunstwerk
Sinds 4,5 jaar ben ik tante, een super trotse tante. Iedere zelfgemaakte tekening en kaart die ik krijg bewaar ik dan ook alsof het een schilderij uit het Rijksmuseum is. En ik ben een liefhebber van kunst dus waarom deze twee liefdes niet combineren? Dat kan. Littlemishmash.nl heeft daar iets heel leuks op bedacht, zie hier! Je kunt zo’n mooie tekening naar hen opsturen en dan wordt er een waar kunstwerk van gemaakt. En ja, het is van hout!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)