Tijdloze lingerie stukken die nooit uit de mode raken

Tijdloze lingerie stukken die nooit uit de mode raken
Tijdloze lingerie stukken die nooit uit de mode raken

Het vinden van de perfecte lingerie is een uitdaging, je wilt iets dat mooi en kwalitatief is en ook nog eens gewoon lekker zit. Het is even wat werk, maar het is ook een investering. Afhankelijk van de dingen die je zoekt, kan het best zijn dat je deze lingerie vrijwel elke dag draagt. Daar wil je best wel even wat moeite voor doen toch? En natuurlijk is er heel wat lingerie te vinden, maar Hunkemöller lingerie staat toch wel bovenaan het lijstje. Weet je niet waar je moet beginnen in je zoektocht naar de perfecte lingerie? Lees dan maar snel verder, want in deze blog vind je alles over lingerie die niet mag ontbreken uit jouw collectie.

Welke lingerie moet je hebben? 


Als je begint met shoppen voor goede lingerie is het eerste belangrijke item een goede BH. Je wilt er eigenlijk meerdere hebben, voor onder t-shirts, voor extra steun, voor het sporten en voor speciale gelegenheden natuurlijk. Zorg dat je BH’s goed zitten. Ze mogen nergens schuren, snijden of knellen en ze moeten je goed ondersteunen. Stap twee zijn mooie en comfortabele strings. Dit mag absoluut niet ontbreken. Een string is perfect voor onder elke outfit, dus hoef je je nooit te irriteren aan de irritante randjes van je ondergoed. Zelfs niet als je een strakke jurk aan hebt. Een mooi setje hoort er ook bij. Denk aan een mooie kanten BH met een bijpassende string in een leuk kleurtje. 

Wat is nog meer leuk voor erbij? 


Oké, als je die essentials hebt ben je al goed op weg, maar er zijn nog heel veel meer dingen die je best goed kunt gebruiken. Zoals een kimono bijvoorbeeld. Super handig voor in huis of na het douchen en ook gewoon heel erg mooi. Wat nude lingerie mag ook niet ontbreken. Zeker bij witte kleding is dit perfect zodat je lingerie niet doorschijnt. Zwarte panty’s zijn ook altijd welkom, heel leuk voor onder een jurkje of rokje in de winter. In combinatie met wollen sokken en een leuke jurk is je outfit helemaal af. Een sportbeha is misschien niet leukste om te shoppen, maar wel heel handig en ook absoluut nodig als je intensief sport. Een pyjama setje is ook een absolute aanwinst. Wat is nou lekkerder dan na het douchen een frisse en schattige pyjama aantrekken en dan lekker op de bank ploffen. Dat is nou me-time! 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)