Tijd voor vakantie inspiratie!

Foto: Amy Kouwenhoven
Foto: Amy Kouwenhoven

De kerstvakantie is voor de meeste net aan zijn einde gekomen en we gaan een ietwat grauwe en koude tijd tegemoet. Niet iets wat mij nou heel blij maakt, maar daarom is het extra leuk om juist nu te richten op de zomervakantie (of voor het komende najaar/voorjaar)! En dan bedoel ik niet het hele internet afstruinen (zoals ik vaak doe) en uiteindelijk toch niet helemaal vinden wat je zoekt... Nee, dat doen we niet meer, want ik maak het dit jaar heel erg makkelijk voor jullie met Club Les Ormes!

Eigenlijk hoef je niet meer verder te zoeken als je kennis hebt gemaakt met Club Les Ormes. Gelegen in het heerlijke Zuid-Frankrijk zijn de ontzettend unieke lodges, prachtige Courbe’s en luxe tenten. Eigenaren Bas en Mandy hebben samen met hun drie zonen dit hemelse vakantiepark overgenomen van hun eigen (schoon)ouders. Diezelfde ouders hebben het vakantiepark jarenlang verzorgd met veel liefde en passie, wat terug is te zien in de inrichting van de overnachtingen.

Foto: Amy Kouwenhoven
Foto: Amy Kouwenhoven

Mijn persoonlijke favoriet is overduidelijk de Courbe. Eigenlijk een soort designhuisje door de vernieuwende architectuur en prachtige inrichting. Dit huisje is omringd met rustgevend landschap, maar is zeker niet saai, want er is genoeg te doen. Vooral aan de kids is gedacht. Er zijn twee kinderslaapkamers waar de kinderen uren kunnen spelen en superleuk; een echte glijbaan in de woonkamer! De Courbe is perfect voor een relaxte vakantie voor jullie en een vermakelijke vakantie voor de kinderen.

Foto: Amy Kouwenhoven
Foto: Amy Kouwenhoven

Met een echte Franse look & feel kun je heerlijk genieten in een van de lodges die Club Les Ormes te bieden heeft. Er zijn verschillende lodges met allemaal een unieke inrichting bedoeld voor verschillende bezoekers. Zo is er bijvoorbeeld de Charm Lodge met een romantische inrichting waar je lief en jij niets tekortkomen. Even fijn ontspannen met z’n tweetjes.

Foto: Amy Kouwenhoven
Foto: Amy Kouwenhoven

Naast de heerlijke omgeving, ontzettend mooie accommodaties en fijne sfeer is er ook nog meer dan genoeg te doen. We kunnen natuurlijk niet de hele vakantie in dat lekkere bedje blijven liggen (al klinkt dat erg aantrekkelijk) … Zo zijn er mogelijkheden om sportief bezig te zijn; golfen, fietsen, kanoën of zelfs klimmen in een klimpark. In de omgeving van Club Les Ormes is veel te zien: kastelen, locale marktjes of mooie steden in de buurt. Ben je nou alleen met je partner? Verwen jezelf dan met diverse wijnchateaus in de streek en ga heerlijk uiteten bij de gezelligste restaurantjes. Veel plezier!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)