Nieuwe looks voor Flavourites!

Nieuwe looks voor Flavourites!
Nieuwe looks voor Flavourites!

Voordat je denkt op de verkeerde website te zijn beland: joehoe, wij zijn het hoor! Flavourites! Ja, echt! We hebben de boel eens flink opgefrist en aangepast. ’t Was tijd voor nieuwe looks! Benieuwd wat jullie ervan vinden, lees snel verder!

De afgelopen tijd realiseerde ik me: het restylen van je website is eigenlijk net zoiets als verhuizen. ’t Begint een beetje met dromen en om je heen kijken. Vervolgens beland je in de ‘schetsfase’. Die duurde bij ons best lang. Of, laat ik eerlijk zijn: die zijn we precies een jaar geleden al gestart. ’t Begon met een teamuitje, en wel op Mallorca (dat krijg je ervan als een van je collega’s daar woont – hè, Marije?). Mijn vriendinnen lachten me keihard uit: “Túúrlijk Natas, een teamuitje naar Mallorca. Hard gewerkt, zeker?!” Maar echt. We waren zo’n beetje verslaafd aan het schetsen. Waar we ook kwamen – terrasjes, strand, toffe restaurantjes – overal pakten we de notitieblokken er weer bij. Van ’t ene idee belandden we in ’t andere. Onze eigen Loes kwam met prachtige getekende plaatjes. Een beetje ambachtelijk, maar ook echt van nu. En toen we weer terugvlogen, hadden we een groot deel van de ontwerpen staan. We waren er helemaal klaar voor en wisten het zeker: binnen een paar maanden zouden we een volledig nieuwe website hebben. Wisten wij veel dat vanaf toen een (lange) periode van héél veel geduld zou aanbreken… 

Brainstormen op Mallorca...
Brainstormen op Mallorca...

Daarna volgde het finetunen en het testen. Met proefpersonen achter de computer die ongegeneerd mochten roepen wat wel en niet goed was. De punten op de i, die altijd meer tijd kosten dan je denkt. De webbouwer ging aan de slag, liep vertraging op en moest op een gegeven moment zelfs helemaal afhaken door privé-omstandigheden. Ai. We vonden een nieuw team, maar zij moesten helemaal opnieuw beginnen met bouwen. Help. En ondertussen schalde ‘Let it go’ dagelijks door de speakers. 

Loes tekent onze portretjes
Loes tekent onze portretjes

Laat ik het zo samenvatten: het is allemaal gelukt met de restyling. Nooit eerder maakten we bij Flavourites zo’n grote verandering door. Paar voorbeeldjes van wat nu anders is?

Skypen en brainstormen met de webbouwers
Skypen en brainstormen met de webbouwers

 

Het moet niet goed. Nee, het moet perfect!
Het moet niet goed. Nee, het moet perfect!
  • Flavourites is véél rustiger en minder ‘roze’ geworden. Groter beeld bij de webshops én bij elke shop een slider met producten leggen meer focus op de shops!
  • De rubrieken zijn hier en daar aangepast. ‘Eco’, ‘Art&Paper’ en ‘Food’ zijn nu bijvoorbeeld hoofdrubrieken geworden.
  • Zoeken is gemakkelijker en kan nu zowel in de shops als in het blog.
  • Het opslaan van je favoriete webshops in Mijn Flavourites is eenvoudiger geworden. Bewaar ze dus, die adresjes die je niet wilt kwijtraken!
  • We gaan meer verhalen delen. Vanaf deze week plaatsen we regelmatig interviews met webshops “Kijkje achter het scherm’. Achter veel webshops schuilt namelijk een prachtig verhaal. Zonde om deze verhalen niet te delen!

Oja, en vanaf nu dus ook weer een dagelijks blog, waar we je zullen verrassen met veel webshopinspiratie. Ben je blij met de vernieuwde Flavourites? Spread the word!

Bewaar je favo shops in Mijn Flavourites
Bewaar je favo shops in Mijn Flavourites
Nieuwe looks voor Flavourites!
Nieuwe looks voor Flavourites!

reacties op dit blog (6)

15 juli 2015
hanny
mijn favorieten zijn zelfs bewaard gebleven.?!
15 juli 2015
hanny
het is nog even wennen, maar dat gaat snel genoeg. en mijn favorieten zijn ook zo weer aangevuld. succes.
14 juli 2015
Cora van Melkofpuur
Geweldig! Jullie zijn een mooi voorbeeld voor anderen. Doorzetten, opnieuw beginnen, tandjes slijpen en jezelf weer opnieuw uitvinden. Het is prachtig geworden. Wij hebben veel bewondering voor jullie.
11 juli 2015
Fleur
Wat is Flavourites mooi geworden! Lekker duidelijk en overzichtelijk en ik zie zoveel leuke webshops die ik nog niet kende! Goed gedaan zeg!
10 juli 2015
Jaap klootsema
Goed gedaan flavoutites team! Goed nagedacht, goede uitvoering, goed resultaat! Complimenten! Het beste overwint altijd!
10 juli 2015
Titia, Kleuroptafel
Het wachten en de frustraties worden beloond, het ziet er fantastisch uit!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)