Terugblik op onze deelname aan Flavourites Live

De stand en ingang
De stand en ingang

Wat was het weer een feestje, onze deelname aan Flavourites Live! Inmiddels alweer 3 weken geleden hebben we met een mooie stand voor Studiodewinkel 3 dagen Live gestaan in de bijzondere Kromhouthal in Amsterdam.

De donderdag voor het event kregen we de hele dag de tijd om van onze stand, in het begin nog geheel lege witte ruimte, ons tijdelijke winkeltje te maken. Zo leuk om een groot deel van onze collectie samen te brengen en te stylen. De entree van Flavourites live was ook mooi gestyled, met op de muren de vilten zwaluwen van Wandschappen.

Zaluwen van Wandschappen
Zaluwen van Wandschappen

De zwaluw kwam ook subtiel terug in onze stand. Mooi hoe het oranje folie aan de achterzijde reflecteert op de wand. Lijkt net of de zwaluw daardoor licht geeft! Deze zwaluwen zijn in een set van 3 verkrijgbaar in ons shop. 

Onze stand!
Onze stand!

De display dozen die we net nieuw in de collectie hebben waren een prachtige onderkomen voor de speciale porselein objecten!

De 3D kevers
De 3D kevers

Het idee was om de stand een beetje op kleur te stylen. Zo onstond er een mooi verloop van verschillende kleur tinten. Mooi in kleur verloop o.a. met de flesvazen uit onze collectie van Foekje Fleur.

Kalender van Engelpunt
Kalender van Engelpunt

De nieuwe 3d kevers van Studio roof ‘kropen’ heerlijk door onze stand. Een mooie nieuw design, waar je heerlijk mee kan stylen. Je hangt ze namelijk ook makkelijk op aan een spijkertje aan de wand. Check voor alle kevers onze shop!

Droomketting van Mayli
Droomketting van Mayli

Ik heb natuurlijk ook zelf de tijd genomen lekker over de beurs te wandelen. Leuk om te zien hoe andere webshop hun producten presenteren. Ik heb bij onze tijdelijk buurvouw, Engelpunt, mooie bamboebordjes gekocht als kraamcadeautje voor een lief meisje. Ze werden in de stand vrolijk voor mij ingepakt. En in hun stand hing deze grote nieuwe kalender voor 2019! 

De mooie stand van 1260
De mooie stand van 1260

Onze andere buurvrouw Mayli showde mooie sieraden in haar stand met diverse natuurstenen. Heel subtiel. Deze ketting met een mooie groene natuursteen staat op mijn wishlist.  

Robin Hoop
Robin Hoop

De stand van Twaalfzestig zag er echt prachtig gestyled uit. Meerdere ontwerpers die samen een collectief vormen. En hun designs van voornamelijk keramiek showde op deze beurs. Zie je die mooie porseleinen kerstbal met de domtoren erop? Die kon ik niet weerstaan en hangt nu bij mij thuis in de kerstboom :)

Foto: Danique van Gurp
Foto: Danique van Gurp

Helemaal achter in de Kromthouthal waren kinderen én volwassenen aan het hoelahoepen, dit zag er vrolijk uit! Robin Hoop verkoopt zelf gemaakte en opvouwbare hoepels. Heerlijk kleurrijk. Zie haar links in actie met het maken van een special! Check voor alle hoepels en workshops die ze geeft op haar site!

Ongemerkt zijn er van onze stand fijne foto’s gemaakt door fotografe Danique van Gurp. Erg leuk om deze later terug te zien :) Heb je ons gespot?? Links zie je mij in actie en rechts mijn partner Michel met het inpakken van een porseleinen design. Herkenbaar aan de blauwe broches! Erg leuk om weer veel klanten gesproken te hebben op de beurs! Veel bekende klanten gezien en ook veel nieuwe klanten ontmoet. Het waren weer 3 fijne dagen op Flavourites live voor Studiodewinkel.

Fijne Feestdagen iedereen & een sprankelend 2019!

Veel liefs, Sandra

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)