Stoer en klassiek gemixt

Stoer en klassiek in vele varianten
Stoer en klassiek in vele varianten

Tijdens Flavourites Live heb maakte ik kennis met Kaschka, sympathieke eigenaresse van webshop K’aschka en ontwerpster van prachtige sieraden! Drie exemplaren rijker (twee kettingen en een armband) kan ik je vertellen dat ik er een favoriet merk in sieraden bij heb. Niet alleen door de producten zelf (het combineren werkte verslavend), maar ook omdat ik het Kaschka ontzettend gun. Ze vertelde me zo enthousiast over haar producten en hielp me erg fijn met het samenstellen. Dit kan echt een reden voor me zijn om bij een bijzondere webshop producten te kopen en niet bij de massa winkels.

De sieraden van K’aschka kan ik het beste omschrijven als stoer en klassiek door een combinatie van leer, massief zilver en andere metalen. Na veel wikken en wegen (je kunt kiezen uit verschillende combinaties in materiaal en accentkleuren) koos ik voor antraciet en donkerblauwe accenten in zowel een zilveren korte ketting als een lange gouden uitvoering. De combi’s zijn super! Sinds ik de sieraden heb aangeschaft draag ik vrijwel elke dag een van de items (of samen). Simpelweg omdat ze bij elke outfit matchen.

Mooi! Het leer in combinatie met zilver en metalen
Mooi! Het leer in combinatie met zilver en metalen

Ik krijg er veel complimenten over. Doordat de ketting zo subtiel is en toch opvalt heb ik al veel de vraag gehad waar ik ze gekocht heb. De korte uitvoering valt precies tussen mijn twee halsbotjes en is goed te dragen met wat hoger aansluitende jurkjes en shirts. De lange vind ik prachtig bij een glimmend stofje. Super chic! De accentkleuren grijs en donkerblauw neigen naar de kleding die ik draag. De volgende die op mijn verlanglijstje staat is de groene uitvoering. Maar doordat er zoveel kleuren beschikbaar zijn kan ik me voorstellen dat er voor ieder wat wils is. Zie hier ook een bruine variant Mood, geïnspireerd door de aardetinten die je ziet in de natuur.

Aardetinten
Aardetinten

Het derde item dat ik kocht is een suede Mood Double armband die tweemaal om mijn pols gewikkeld is. In de kleur Navy Blue. Met een zilveren sluiting en gouden accent erop is deze wederom chic en stoer. Fijne bijkomstigheid is dat de armband aan twee zijden te dragen is, de matte kant en de gladde zijde. Ook deze is er in vele kleuren!

Mix en match in verschillende kleuren
Mix en match in verschillende kleuren

Ook nieuwsgierig geworden? Zowel de kettingen en armbanden als de oorbellen en ringen zijn ontzettend mooi te combineren met elkaar. De accessoires worden stuk voor stuk op een eerlijke manier gemaakt. Welke kleur- en materiaalcombinatie is jouw favoriet?

Een perfect cadeau
Een perfect cadeau

De sieraden van K'aschka zijn een absolute tip voor de feestdagen!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)