Stijlvolle jassen voor meisjes!

Wat een schatjes... topfotografie van de jassen!
Wat een schatjes... topfotografie van de jassen!

Soms zie ik kinderkleding voorbijkomen en zou ik alleen daarom al bijna zelf een kind willen. Vandaag wil ik een dochter, na het zien van de jassen van Mon Petit Loup. Ik zag het meteen voor me: een 'mini Loes' met zo’n superstoere wijze jas waar elk detail aan klopt.

Er zijn twee modellen: Een A-lijn model en een houtje-touwtje jas. Beide in verschillende kleuren en maten. Check vooral ook de binnenkant, die is echt fantastisch. Details als knopen en ritsen kloppen ook. De jassen zijn heel secuur afgewerkt en de stoffen van hoogwaardig materiaal.

De mooie details waaronder originele print aan binnenzijde
De mooie details waaronder originele print aan binnenzijde

Idee daarachter is dat kinderen moeten kunnen buitenspelen zonder dat kleding in de weg zit, maar dat het niet ten koste hoeft te gaan van een origineel ontwerp. Kwaliteit, draagbaarheid en originaliteit staan dus voorop. Aan dat laatste ligt het wat mij betreft sowieso niet!

De jassen zijn er in verschillende maten
De jassen zijn er in verschillende maten

Goed nieuws voor moeders met dochters: De jassen uit de wintercollectie 2015 zijn nu afgeprijsd! Ga gauw kijken of jouw favoriet er nog is. Ik heb in mijn nabije omgeving alleen een leuk neefje, dus ik zal geen model voor je neus wegkapen.

De jassen zijn nu in de SALE! Wees er snel bij.
De jassen zijn nu in de SALE! Wees er snel bij.

Ik ben ontzettend benieuwd waar Ingrid en Sacha, de ontwerpers, volgend seizoen mee komen. Dit is hun eerste collectie en ik ben er echt over te spreken! Ook de fotografie is zo mooi! Zouden ze kleindochter Luna weer gebruiken als inspiratiebron? Ik hoop wel als model, want wat een schatje… Ik weet uit betrouwbare bronnen dat ze ook bezig zijn met een jongens collectie... Reden te meer om Mon Petit Loup in de gaten te houden! 

reacties op dit blog (1)

13 december 2015
Deb
super mooie jassen! wauw! Had er bijna eentje besteld, maar toen zag ik de wasvoorschriften... Niet zo handig dat ze enkel door een stomerij te reinigen zijn. Misschien volgend jaar zelfde mooie stijl, maar dan ook geschikt voor stoere buitenmeiden?
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)