Smaakvol wonen

origineel: een onderzetter op pootjes
origineel: een onderzetter op pootjes

Eens in de zoveel tijd is het weer zo ver. Dan ben ik alle spullen in mijn huis zat en is het tijd voor wat verandering. En ja, ook dit jaar was het weer raak. Ik wijd het maar aan de lente en het mooie weer. Nieuwe spulletjes er in, oude er uit, en het huis ziet er weer als herboren uit. Dit jaar heb ik mijn oog laten vallen op de collectie van SH Collections. Wat een mooi spul hebben ze hier zeg. Meubels en accessoires van stoer hout, staal en beton: wauw!

Onderzetters om je tafel te beschermen kunnen nog weleens saai zijn, maar niet als het aan SH Collections ligt. Kijk deze onderzetter op pootjes eens. Dit is er een die gezien mag worden! En zeker zoals het op de foto is gestyled, met plantje en geurkaarsjes. Leuk!

een stoere houtcaddy
een stoere houtcaddy

Oke, ik weet het. De zwoele zomernachten komen er weer aan. Maar toch wil ik je deze stoere houtcaddy niet onthouden. Wat is ie gaaf hè?! Zeker met die grote stoere wielen eronder. Op de donkere (winter)avonden buiten het hout erop leggen en hem dan gemakkelijk en snel naar binnen rijden, ik zie het al helemaal voor mij. En dankzij zijn strakke design past hij ook nog eens in elk interieur. Wat wil de mens nog meer?!

plaatjes om te zien
plaatjes om te zien

Ook tof: SH Collections voorziet in maatwerk, waarin ze alles bedenken en maken van staal. Liefst zo robuust mogelijk. Denk aan taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren. En het resultaat mag er wezen. Als ik ooit (later in mijn grote mensen huis) een unieke, handgemaakte, stalen deur zoek, dan weet ik waar ik moet zijn!

voor welke variant ga jij?
voor welke variant ga jij?

Maar tot die tijd houd ik het nog even bij de kleinere make-over in huis. Géén probleem, want deze strakke vloerkandelaars en ik waren liefde op het eerste gezicht. Zo sfeervol! Geen ruimte op de vloer maar wel fan van dit design? Ook daar is een oplossing voor: de tafelkandelaar. Gemaakt van staal, stoer en een echte blikvanger in huis!

gaaf: kaarsenhangers
gaaf: kaarsenhangers

En heb je dit al eens eerder gezien: een kaarsenhanger? Deze mag natuurlijk niet ontbreken in je interieur. Ze hebben een variant voor een vierkante kaars (ja je leest het goed, vierkant) of een hanger die wat breder is en daarmee wat veelzijdiger. Leuk om een kaars of een plantje op te zetten!

een mooie binnenkomer
een mooie binnenkomer

Op zoek naar een mooie binnenkomer voor in je huis? Bekijk dan deze smalle sidetabel eens. Gemaakt van oud hout en strak metaal. Mooi voor in de gang of hal!

zo smaakvol!
zo smaakvol!

Oeh ja zo kan ik nog wel even door gaan met al het moois wat ze hebben. Zó smaakvol allemaal! En mocht je behoefte hebben aan wat hulp: SH Collections is ook in te huren voor interieuradvies. Geen slecht idee, want smaak hebben ze!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)