Sint met een knipoog!

Tietjesmok
Tietjesmok

Veel te lang bedenken wat voor Sinterklaascadeaus ik dit jaar ga kopen en dan is het opeens een week voor Sinterklaas en heb ik nog niets… Dat is hoe het er vaak aan toe gaat bij mij. Ik heb stiekem altijd wel bewondering voor de mensen die elk jaar weer met supercadeaus aankomen (die dat ook zonder moeite even hebben bedacht). Gelukkig voor de mensen zoals ik zijn er veel meer bijzondere cadeaus (met een knipoog) dan we denken. Om je een handje te helpen laat ik er een paar van zien!

Om goed te beginnen kun je een echt origineel cadeau voor een klein prijsje vinden bij Eat Mielies. Een beetje gek, maar dat moet kunnen toch? Bij deze shop kun je items scoren die je gegarandeerd laten lachen. Mokken met harige benen, shirts met kekke illustraties en kaartjes met piemels en tietjes. Je hoort het al, het wordt een vrolijke boel!

Items van Studiopets
Items van Studiopets

Voor de echte huisdier-liefhebbers hebben wij de perfecte shop op Flavourites staan. Namelijk: Studiopets. Fotografie en mode is samengekomen bij deze shop. De mooie foto’s van de liefste puppy’s worden gebruikt op stijlvolle accessoires, kledingstukken en designproducten. Droom weg in een wereld van schattige puppy’s en geef een perfect cadeautje aan de echte dierenliefhebber!

Spreadable Pornstar
Spreadable Pornstar

Cadeaus voor mannen zijn voor velen toch wel echt de lastigste om te bedenken. Al helemaal om ook nog origineel te blijven. Mannen hoeven vaak niet veel meer dan een paar nieuwe sokken. Dan zijn Happysocks natuurlijk een hele goede oplossing, maar wil je nou echt even iets totaal anders geven dit jaar? Neem dan even een kijkje bij de Spreadables van Eenmannenkado. De gekste (en mannelijkste) smaken komen voorbij!

Temporary Tattoo
Temporary Tattoo

Ook zo’n leuk kleinigheidje is een Temporary Tattoo van BonBonBleu. Voor de stoere chicks en (kleine) grote jongens. De tattoos zijn beschikbaar in verschillende thema’s en je kunt zelfs je eigen tattoo ontwerpen! Met de naam van je kleine bijvoorbeeld ;)

Gumshoe
Gumshoe

Last but not least; de enige echte schoen met kauwgum-zool. Kauwgum-zool? Ja, de zool van deze vette schoen is echt gemaakt van gerecycled roze kauwgum. De Gumshoe ziet er niet alleen supertof uit, hij is ook nog heel comfortabel en een echte feelgood-schoen door het goede verhaal erachter. Wat een geweldig cadeau is dit dan!
Psst… wees wel snel want hij is nu in de sale!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)