Show up!

Tinne-mia.nl
Tinne-mia.nl

Vandaag en morgen vindt de vakbeurs showUP plaats. 't Is een feest om hier rond te lopen; elke editie doen er weer meer geweldige labels op het gebied van home & gift uit binnen- en buitenland mee. Morgen nemen Loes, Marije en ik er een kijkje. En ik weet nu al: dat wordt weer superveel inspiratie opdoen, een hoop bekenden meeten & greeten en nieuwe labels ontdekken.

Omdat showUP een vakbeurs is, komen er vooral veel (web)shopeigenaren, stylisten, bloggers en inkopers op af. Ik vind showUP echt een walhalla. Nu heb ik sowieso al een zwak voor mooie en bijzondere interieurs, maar de hele setting is hier zo mooi. De beurs vindt plaats in EXPO Haarlemmermeer; een ruime hal met heel veel licht. Alsof je in een kas loopt; prachtig. En dan al die labels die er zijn en de goede styling... echt te gek!

Engelpunt.nl
Engelpunt.nl

 

Studioroof.com
Studioroof.com

Ik heb erg veel zin om de nieuwe collecties van Engelpunt te bewonderen, en natuurlijk ga ik buurten bij de dames van Tinne+Mia (Marije blogte laatst ook al over hun meer dan geweldige collecties). Op de website zag ik heel fijne sieraden van Studio MHL; prachtig! Die móet ik echt live zien. Ook heel mooi zijn de sieraden van Riverstones. De webshop staat ook op Flavourites; laatst zag ik enkele sieraden van hen in een winkeltje liggen. Leuk om morgen de mensen achter Riverstones te zien en een groot deel van de collectie te kunnen zien. En leuk om Studio Roof te zien; al jaren ben ik fan van hun originele papierproducten.

Studio-mhl.com
Studio-mhl.com

 

Riverstones.nl
Riverstones.nl

Ook van papier (ik kende het label niet) is Funnypaper. Funnypaper is nieuw en maakt kindermeubeltjes van duurzaam golfkarton. Ziet er leuk uit zeg, daar ga ik morgen naar op zoek! 

Funnypaper.nl
Funnypaper.nl

 

Keecie.nl
Keecie.nl

Nog een paar namen waar we zeker even langsgaan? Keecie, van de mooie tassen. Ik heb er zelf ook een tas en portemonnee vanen ben dol op hun mooie leren producten met print aan de binnenkant. En ik vind de prints van het Deense I love my type erg leuk. Ben benieuwd hoe deze producten in real life zijn! Nouja, er zijn nog veel meer leuke labels, een heel aantal staat ook op Flavourites. Je ziet ze vast en zeker wel eens online voorbij komen.

Ilovemytype.com
Ilovemytype.com

 

Morgen gaan we het allemaal beleven en maken Marije, Loes en ik een leuk verslag voor je. Alles wat we bijzonder en inspirerend genoeg vinden, delen we natuurlijk met jullie! 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)