Shoot!

Zo'n leuk boek: Shoot! Eén van de hits op Flavouirtes Live, waar je het kon kopen bij Engelpunt
Zo'n leuk boek: Shoot! Eén van de hits op Flavouirtes Live, waar je het kon kopen bij Engelpunt

Online zien wij nooit zo goed welke producten échte hardlopers zijn. Tijdens Flavourites Live daarentegen... dan wordt het vaak al snel duidelijk wat de écht populaire producten zijn. Dit jaar hadden we er weer een aantal!

De metalen showrekjes van Wonenvoorjou.nl, bijvoorbeeld. En natuurlijk de lightbox, zoals Twentysomethin.nl verkocht. Ook populair: de eetbare wijn van Vinoosbyams.com. Maar het boek Shoot van Anki Wijnen, dat Engelpunt pontificaal had uitgestald in de stand, vloog ook als zoete broodjes over de (overigens prachtige, zie foto) toonbank. En da's niet zo gek, want oh... wat is dit een inspirerend boek over fotografie!

Heldere en frisse fotografie.
Heldere en frisse fotografie.

De eerste dag van Flavourites Live was achter de rug, en er was lichte paniek in de stand van Engelpunt. Het boek Shoot was uitverkocht, en er was zoveel vraag naar! Maar er was gelukkig een goede oplossing. Annemarieke van Uitgeverij Snor woont bij mij in de buurt. Zij dropte bij mij 's avonds een doos vol verse Shoot-boeken. Die nam ik de volgende ochtend mee, en bracht ze naar de stand van Engelpunt. En zo konden er ook die dag weer vele bezoekers blij gemaakt worden met dit mooie boek...

Je hebt direct zin om aan de slag te gaan!
Je hebt direct zin om aan de slag te gaan!

En dat het een fijn boek is! Tjonge, dat heeft Anki goed gedaan. Er staan zoveel goede fotografie-tips in, het is zo'n inspirerend boek. Leuke ideeën, inspiratie, prachtige beelden, goede voorbeelden. Het is niet zo gek dat Shoot zo'n immens populair boek is. Het boek staat vol praktische tips; eigenlijk is het een soort basiscursus fotografie, maar dan in een inspirerende omgeving van de frisse foto's van Anki. Grappig: ik krijg ook direct zin om weer lekker aan de slag te gaan in huis. Wat nieuwe accessoires, een vers verfje hier en daar en misschien een nieuw meubelstuk, maar dat terzijde. De stijl van Anki vind ik nu eenmaal prachtig. Trouwens: ik vind Shoot! ook een musthave voor alle webshopeigenaren en bloggers. Met de tips uit dit boek maak je je foto's nóg mooier en professioneler! Ik zou zeggen: heb je 't niet cadeau gekregen van de Sint, vraag het boek dan van de kerstman of geef het jezelf cadeau. Gewoon, omdat je het verdient dat je net zulke mooie foto's gaat maken als Anki. Je koopt het boek hier. Succes met het maken van de mooiste foto's!

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)