Humor in huis

Om zó je tanden in te zetten...
Om zó je tanden in te zetten...

Ik houd wel van een beetje humor in huis. Hoe zich dat uit? Tja, da's subjectief natuurlijk,  maar 't zit 'm vooral in de onverwachte dingen die een glimlach op je gezicht toveren.

De sleutelhanger-vogelhuisjes, bijvoorbeeld. Allevier hebben we onze eigen kleur vogel die - als we thuis zijn - in z'n eigen huisje zit. Een briljant in - uit systeem. In het onderste huisje zit trouwens meestal een klein varkentje verstopt. Erboven hangen vier portretjes van ons, getekend door de fantastische Marloes de Vries die afgelopen editie van Flavourites Live ter plekke de mooiste portretjes maakte. Maar ook het witte hert aan de muur is geestig. Soms heeft 'ie een hoedje op, of een zonnebril. Waar we maar zin in hebben. Hij is nu al een tijdje hip met z'n Thaise bloemenslinger om z'n nek. Of dat poppenkastlampje, gekregen van een oud-collega. Of de verdwaalde vogeltjes in huis: op het raampje van de voordeur, de spiegel in het toilet, boven de lichtschakelaar en zelfs op het wandje van het kookeiland. 

Allevier onze eigen sleutelbos
Allevier onze eigen sleutelbos

En toen zag ik deze: puddingvormpjes slash lampjes van Gwennies Lab waar ik zó mijn tanden in wil zetten. Ik vind ze heerlijk. Om van te smullen. Bakje omkeren, even wachten en yummie, aanvallen maar. Hoe verzin je het, om daar een lampje van te maken? Ik vind ze leuk, origineel én ik moet er van glimlachen...

Hip hert
Hip hert

 

Gemaakt van poppenkastpoppen
Gemaakt van poppenkastpoppen
Tweet!
Tweet!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)