Rennen op stiletto's

Hakken van minimaal 9 cm... Succes!
Hakken van minimaal 9 cm... Succes!

Ik weet 't: voor veel mensen is honderd meter hardlopen al een uitdaging. Maar honderd meter hardlopen op stiletto's, da's geloof ik maar voor weinigen weggelegd. Hoewel, wat zou jij doen als het voor het goede doel zou zijn? Colette Sol, je weet wel, die leuke webshop voor prachtige high heels, organiseert zaterdagavond 11 juni in Haarlem op de Grote Markt een Stiletto Run. Volgens mij wordt dat hilarisch. Maar ook een tikje serieus: want 100% van de opbrengst van het geld dat wordt ingezameld gaat naar Free a Girl.

Ik ben echt wel een beetje verslingerd aan hardlopen hoor. Iedereen mag het weten! Want ja - ik ben er behoorlijk trots op dat sinds een paar weken mijn hardloopboekje Fun to Run in de winkel ligt, ik blogte er al eerder over. Maar eh... hardlopen op hoge hakken van minimaal negen (négen!) centimeter? Ai. Oeps. Au. Hoe dan? Waarom dan?

Is it fun to run?
Is it fun to run?

Colette Sol organiseert zaterdag 11 juni tijdens de Haarlem Shopping Night zo'n Stiletto Run in het centrum van Haarlem. Iedereen mag meedoen. Jong en oud, vrouw of... man. Wat lachen zeg, kijk deze foto's dan! Kijk die dames stralend rennen! Volgens mij gaan ze nog snel ook. En kijk die kerel op z'n pumps! Probeer die maar eens bij te houden, hahaha.

En iedereen mag meedoen!
En iedereen mag meedoen!

Als je je inschrijft, gaan jouw inschrijfkosten (€ 5,- p.p.) voor 100% naar Free a Girl, de stichting die zich inzet voor het bevrijden van jonge meisjes uit gedwongen prosititutie. Deze stichting doet zoveel goed werk. Je mag natuurlijk ook doneren zonder een stukkie te rennen op je stiletto's!

Rennen vor Free a Girl
Rennen vor Free a Girl

Meedoen of meer weten? Je vindt alle info op deze website. Ik zeg: dóen. En onthoud: pain is temporary, pride is forever :-)

reacties op dit blog (1)

02 juni 2016
Marije
Wat gaaf!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)