Patchwork

Full-colour prints
Full-colour prints

Stiekem hè, heeeeel stiekem vind ik het altijd best lekker als de dagen weer wat korter worden en het weer ons af en toe dwingt binnen te blijven. Ik houd namelijk heel erg van knutselen en zelf dingen in elkaar hobbyen. Mijn dochter is hierin mijn partner in crime en doet graag mee. We kunnen hele zondagen aan de keukentafel tekenen en freubelen. Een van onze favoriete bezigheden is kleding pimpen. Franjes eraan, steentjes en patches erop. Ook zo’n zin om aan de slag te gaan? Ik zocht de beste adresjes voor je op.

Ik vond een te gek assortiment bij Fashion Design Products. Naast een heleboel patches in verschillende maten hebben ze hier ook full colour print applicaties. Je maakt het af met textielstiften of verf. Versier je tas, dekbed, kussenhoes of je kleding. Ze verkopen ook mooie basics van Goodmoodkids. Ook leuk om als DIY pakketje te geven voor een verjaardag of kraamkado, dat is nog eens origineel!

Trendy patches
Trendy patches

Heb je wat inspiratie nodig dan kun je afkijken bij Bij Kiki. Zij ontwerpt de mooiste dingen, is supercreatief en goed in stylen. Daarnaast heeft ze een neusje voor de laatste trends. Zij verkoopt naast een tof assortiment strijkapplicaties ook hele gave t-shirts om in te kleuren met neon stiften. Ook dit is een perfect klusje voor je kind (of jezelf!) op een regenachtige dag. Leuk om te doen en het resultaat is helemaal one-of-a-kind!

Zwart-wit is een hit
Zwart-wit is een hit

Houd jij het liever wat ingetogener en is de zwart-wit trend wat voor jou? Dan zit je goed bij de Pimp it Shop. Hier shop je strijkapplicaties van originele teksten (hele leuke voor bijvoorbeeld Sinterklaas of een verjaardag), grafische prints of de naam van je kind/neefje/buurmeisje. Je kan het zo gek niet bedenken. Overigens kun je als kleurenliefhebber hier ook je hart ophalen. Van dierenprints tot voertuigen, je vindt het hier allemaal. Het kan eigenlijk niet dat je hier niet vindt wat je zoekt!

Genoeg inspiratie? Aan de slag!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)