Origineel spul voor in de tuin

lekker schommelen
lekker schommelen

Ik ben echt een echte tuinliefhebber en ben ook héél blij dat ik bij mijn stadswoning in het centrum van Utrecht een heerlijke tuin tot mijn beschikking heb. Echt zo’n stadstuin, die groter is dan je zult denken én waarvan iedereen verbaast is dat ie er ligt. Maar waar ik uren door kan brengen. Zodra het een beetje mooi weer is gaat de deur open. Lekker buiten de was ophangen en natuurlijk buiten eten en de lange zomeravonden erin door brengen. Regelmatig komen er vrienden langs en dat is dan altijd één groot feest. Daarom ben ik ook altijd op zoek naar leuke spulletjes om mijn tuintje nog gezelliger te maken.

In mijn zoektocht kwam ik terecht bij ESMYER DESIGN. Dit is dus echt zo’n shop met creatieve designproducten die net even die kers op de taart kunnen vormen. En dat geldt wat mij betreft ook voor deze super gave Swing With The Plants schommel van Marcel Wanders voor het Nederlands designlabel Droog. Bijzonder is dat je in de zitting van de schommel zaadjes kunt planten waardoor je de hele schommel kan laten volgroeien met je favoriete planten. Een musthave voor (binnen en) buiten!

we love rabbits!
we love rabbits!

Be prepared. Want wanneer je bij ESMYER DESIGN eenmaal aan het shoppen bent, dan kom je het ene na het andere leuke product tegen welke niet te weerstaan is. Zoals deze geweldige lampen/stoelen, oftewel: de Rabbit Lamp van Stefano Giovannoni voor het Italiaanse designlabel Qeeboo. We love rabbtits! De Rabbit lamp/stoel is gemaakt van kunstof en zowel geschikt voor binnen als buiten.

te cute
te cute

Zeg nou zelf; deze lamp/stoel is toch echt té cute! Hoe zou jij hem gebruiken? Als lamp, stoel of kruk? Aan de tafel of in de kinderkamer of – zoals ik – als eyecatcher in de tuin?!

speciaal voor alle vogels
speciaal voor alle vogels

Nog zo’n product die ik je niet wil onthouden. Je hebt vogelhuisjes én je hebt het Birdhouse vogelhuis van Droog! Het lekker opvallende oranje dak van kunststof houdt het voer voor de vogels mooi droog. En het voer plaats je op een, ja echt waar, mooi porseleinen bord. Welke vogel wil daar nu niet van eten?!

(King) Kong
(King) Kong

And last but not least, deze hilarische vloerlamp Kong (gebaseerd op de legendarische film (King) Kong) van ontwerper Stefano Giovannoni. Dat is nog eens een unieke lamp die zijn mannetje zeker wel zal staan. En handig: de linkerarm is op en neer te bewegen waardoor je zijn houding steeds naar wens kunt aanpassen. Dat moet dus helemaal goed komen, let the light shine!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)