Orde in de kledingkast

Mijn nieuwe kledingatelier
Mijn nieuwe kledingatelier

En dan nu écht. Al mijn kleren uit de kast. Ook al die dozen en tassen daar helemaal achterin de kast. Alles op één hoop en aan de slag: orde in de kledingkast!

Zoals je wellicht al gezien hebt heeft Flavourites sinds deze week totaal nieuwe looks. We vinden het zelf ontzettend mooi geworden; veel overzichtelijker en heerlijk beeld bij alle leuke webshops. Niet alleen de voorkant is nieuw maar ook de totale werkwijze achter de schermen. Wie een beetje bekend is met het bouwen van websites weet dat je overal over na moet denken, elke stap is van te voren uitgedacht voordat je uberhaupt begint met bouwen. Kortom, je moet je kop erbij houden en kunnen focussen. Wat ík dan nodig heb, is orde om mij heen. In mijn huis, op mijn bureau. Maar... het gaat veel verder dan dat. Poor me.

Gezien bij Pieceofmake.nl: maak een sjaalblouse
Gezien bij Pieceofmake.nl: maak een sjaalblouse

Alles, maar dan ook alles moet ‘ineens’ op orde zijn. Als een maniak. De potjes in de voorraadkast soort bij soort. De drankvoorraad aangevuld. Losse notities op 1 velletje.  Nieuwe foto’s aan de muur. En dus ook, mijn kleding. Voor de beeldvorming: alles wordt op bed gegooid en stuk voor stuk gepast (en dat bij 35 graden, want woonachtig op Mallorca). Elk kledingstuk wordt beoordeeld ‘gaaf jurkje maar wil ik toch net iets korter, leuk rokje maar de bovenkant moet strakker, lekker stofje dit topje maar de onderkant moet langer en dat gat genaaid’. Zo bezig bedenk ik me waar ik al die aan te passen kleding ga laten… Aha! Het is tijd om mijn kinderdroom gestalte te geven; ik ga mijn eigen kledingatelier creëeren! Dat oude, verroeste kledingrek in de vernis en hup, midden in de kamer voor al die aan te passen kleding. Een naaimachine op tafel en een workshop volgen. 

Volg een workshop bij Destoffenkamer.be
Volg een workshop bij Destoffenkamer.be

So far, so good. Ik ben voorlopig behoorlijk druk met alle ontwikkelingen voor onze website want we blijven natuurlijk de hele zomer aanpassen en verbeteren. Zo komt er snel een mobiele website online en zullen er ook vele interviews met webshops volgen. Maar ik heb in ieder geval een begin gemaakt. Elke keer als ik op kijk van mijn beeldscherm zie ik alle kleding netjes in het rek hangen. Dat is nu gelukkig orde genoeg voor mij. Ook zelf aan de slag? Bij de webshop Pieceofmake.nl vind je leuke ideeën om kleding aan te passen. Bijvoorbeeld deze sjaalblouse. En als je toch niet zo handig blijkt te zijn hebben ze ook een fijne tip voor een mooie mobile (je kleding in stukjes scheuren kan toch niet zo moeilijk zijn?).

Ook patronen bij Destoffenkamer.be
Ook patronen bij Destoffenkamer.be

Wil je er serieus werk van maken? Bij Destoffenkamer.be beginnen de workshops weer in september!

Tip van Pieceofmake.nl: maak een mobile
Tip van Pieceofmake.nl: maak een mobile

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)