Op zoek naar een huis? Deze hidden gems zijn te huur!

Wonen op een woonboot
Wonen op een woonboot

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Bij deze super handige website vind je een geweldig aanbod aan huurhuizen door het hele land. Van kamer tot villa. Wij gingen op zoek naar echte hidden gems op de verhuurwebsite Huurstunt.nl, en vonden de mooiste stekjes. Droom je even mee?

Wonen op een woonboot
's Ochtends vanuit je keukenraam de langszwemmende eendjes brood geven, 's middags een verkoelende duik nemen vanaf je eigen terras... En dat alles met de skyline van Amsterdam voor de deur. Wie wil dat niet? Deze toffe, geheel gemeubileerde woonark is te huur. Hij ligt bij het stadseiland Prinseneiland (in het gebied van de Westelijke eilanden), een heerlijke stek. Wordt dit jouw droomboot?

Wonen in een voormalig stadskasteel
Wonen in een voormalig stadskasteel

Wonen in een voormalig stadskasteel
Zoek je een huurwoning in Utrecht? Middenin het centrum van Utrecht, aan de Oudegracht (tja, wie wil er níet wonen?) vind je dit prachtige appartement. Met een indrukwekkend dak in een evenzo indrukwekkend pand: Groot Blankenburgh. Het is een van de stadskastelen van Utrecht dat in de 13e eeuw werd gebouwd. Onbetaalbaar? Valt mee - gezien de plek. Voor € 1.950,- per maand mag je er wonen en heb je de beschikking over een ruime woonkamer/keuken en twee slaapkamers. De Oudegracht is je tuin!

Wonen in een voormalig gemeentehuis
Wonen in een voormalig gemeentehuis

Wonen in een voormalig gemeentehuis
Vroeger maakten ze er je paspoort en rijbewijs, tegenwoordig is het omgetoverd tot modern appartement. Het vroegere gemeentehuis van Werkendam is nu een prachtig complex met appartementen, studio's en lofts. Iets voor jou, om in dit bijzondere opand te wonen? Dan heb je de beschikking over maar liefst 128 m2 aan woonoppervlak, twee slaapkamers, een woonkamer en badkamer. En bijzondere ramen...

Wonen in een penthouse
Wonen in een penthouse

Wonen in een penthouse
Onder de rook van Amsterdam, in Ouderkerk aan de Amstel, vind je dit geweldige penthouse in het nieuwbouwproject Rembrandt van Rijnpark. Heerlijk bovenaan op de vijfde etage, met een riant terras op het zuiden van ruim 50m2 en met een kilometersver uitzicht. Superdeluxe natuurlijk, wat een toffe plek om hier te wonen!

Wonen in een villa - voor een prikkie
Wonen in een villa - voor een prikkie

Wonen in een villa - voor een prikkie
Deze villa vind je in Barendrecht. Hij heeft nog wat liefde nodig, maar is prachtig. Het leuke is? Je kunt hier met z'n tweetjes wonen en betaalt slechts € 195,-. Maar dan moet je wel met veel liefde voor de villa en de tuin zorgen... Het hebben van groene vingers is dus een must! Jouw droom? Ga 'm snel najagen!

Bonus!
Nog niet genoeg inspiratie gezien? Op Huurstunt.nl zagen we ook nog een te gekke villa in Velp waar je als student een kamer kunt huren. En in Groningen, Delft, Leiden, Utrecht, Tilburg en... waar niet? Ga hier lekker speuren naar de mooiste parels en kom regelmatig terug, want het aanbod wisselt continu!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)