Op de kaart

Op de kaart
Op de kaart

Je kunt je voorstellen dat ik, met alle reizen die ik maak, dol ben op landkaarten. Leuk die moderne ontwikkelingen met TomTom’s en route apps, maar het liefst ga ik op pad met een ouderwetse landkaart. Lekker groot en met heel veel informatie (en ja, onhandig). Ik kan me echt uren vermaken met routes uitstippelen, de omgeving afspeuren en ontdekken wat er allemaal te zien en te doen is. Mijn liefde voor de landkaart stopt niet bij alleen de praktische kant, ik vind ze ook nog eens prachtig om te zien. Hoe fijn dat er zoveel mooie woonaccessoires met landkaarten zijn! 

Ik tip je mijn favorieten:

Lastig kiezen... ze zijn allemaal leuk: landkaarten!
Lastig kiezen... ze zijn allemaal leuk: landkaarten!

Aan de muur
Ik heb altijd al een wereldkaart aan de wand willen hebben, ik kan alleen niet kiezen welke het moet worden. Ik twijfel tussen zo’n mooi exemplaar waarop je met pins aan kunt geven in welke landen je al geweest bent of zo’n scratchmap waarop je de door jou bereisde landen wegkrast. Of toch liever zo’n vintage landkaart, waarbij je wegdroomt naar vervlogen tijden... Dilemma ;-)

Kussens, gezien bij Ikwilmeerreizen.nl
Kussens, gezien bij Ikwilmeerreizen.nl

Op de bank
Na een reis thuiskomen is heerlijk. Ons eigen bijzondere plekje blijft toch altijd favoriet! Samen met de kinderen neerploffen op de bank, tussen alle kussens. Een van die kussens heeft de print van een wereldkaart, hoe kan het ook anders?! Je vindt leuke exemplaren bij de webshop Ikwilmeerreizen.nl

Vintage style landkaart, favoriet!
Vintage style landkaart, favoriet!

Licht in donkere dagen
Op een grauwe dag droom ik graag weg, naar mooie bestemmingen en over bijzondere adressen. Kleine lichtpuntjes wanneer er geen einde lijkt te komen aan de regen. Nog zo’n lichtpunt in donkere dagen is deze toffe lamp met wereldkaart print. Uitvouwbaar, lichtgewicht en een echte eyecatcher.

reacties op dit blog (2)

21 maart 2016
roos
Leuke idee├źn daar kan ik wel wat mee. Maar die invouwbare lamp is de kroon op het werk. Heel erg leuk.
18 maart 2016
Alyt
Wauw. Wat een prachtige wereldse producten. We gaan voor onze dochter een kamer maken met thema De Wereld. Vind vooral de lamp echt heel mooi.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)