Onze nieuwste ontdekkingen!

De sprookjesachtige knuffels van Mapleforesttoys.com met rechts het onwerp in waterverf
De sprookjesachtige knuffels van Mapleforesttoys.com met rechts het onwerp in waterverf

Bijna dagelijks klikken wij vol verwachting door naar nieuwe, pas geopende webshops. En werkelijk: ons hart maakt nog altijd een sprongetje als onze verwachting waar gemaakt wordt.

Als eerste zien we natuurlijk de binnenkomer, de homepage. Oftewel de looks van de webshop. Als die ons meteen aanspreekt (of beter nog verrast!), dan begint dat sprongetje. Gretig klikken we snel door naar de andere, achterliggende pagina's om meer te weten te komen over het product, assortiment en vooral ook het verhaal achter de webshop, het waarom en hoe. Als alles ons dan aanspreekt (en nogmaals: vooral verrast!) dan blijft ons hart even stuiteren: we hebben weer een snoepje ontdekt!! Zo zijn we 10 jaar geleden begonnen met Flavourites en zo ervaren we dat nog steeds. Heel leuk!

De Lieveling van Daphne en rechts een tekening van Maartje
De Lieveling van Daphne en rechts een tekening van Maartje

We zijn dan ook weer zo trots op onze nieuwe webshops van deze maand! Zo noemde ik Maypleforesttoys.com gister al even op onze Instagram pagina. Femke heeft zulke lieve en sprookjesachtige knuffels op de markt gebracht, die moet je zien!

Van Nederlandse bodem: schoenenmerk Zivaano mét grote maten!
Van Nederlandse bodem: schoenenmerk Zivaano mét grote maten!

Ook de creaties van illustratrice Daphne vind ik prachtig, die grappige tatoos, de shirts met haar illustraties maar vooral... die Lievelings on the wall! Mijn favoriet is al uitverkocht maar ik neem aan dat ze regelmatig nieuwe lievelings op haar site zal zetten, die zijn echt supertof! Oh ja, over mooie tekeningen gesproken... ook één van onze favoriete ontwerpsters staat nu online met haar eigen webshop: Maartjevandennoort.nl!

Ook mooi en handgemaakt voor kids en baby: Zussje.nl!
Ook mooi en handgemaakt voor kids en baby: Zussje.nl!

Verder een hele toffe ontdekking uit Melbourne, de Rollie shoes waarvan je steeds weer een nieuw paar zult willen kopen, zo lekker zitten ze en het zijn net snoepjes met al die verschillende ontwerpen! Of die andere ontdekking van Nederlandse bodem, een initiatief om Nederland nog schoner te maken en te houden: de CARTRASH! Ah, en die mooie webshop waar je echt leuke kleding voor grotere maten kunt vinden. En ook bij dit gave nieuwe Nederlandse merk kun je hun prachtige schoenen in grote maten kopen! Verder een paar heerlijke, nieuwe interieuradresjes en nieuwe labels voor kids... je moet gewoon even álle nieuwe shops van deze maand bekijken, have fun!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)