Online shoppen bij onze eigen Duitse kerstmarkt!

(Hopelijk) tot volgend jaar ziens, dit jaar bezoeken we de kerstmarkt online!
(Hopelijk) tot volgend jaar ziens, dit jaar bezoeken we de kerstmarkt online!

Dit jaar kunnen we niet naar de kerstmarkten, en dat is super jammer. Maar wees niet te lang getreurd, want wij gaan dit jaar in samenwerking met onze Duitze zus lekker online shoppen bij onze eigen Duitse kerstmarkt! En die markt blijven we de hele maand lekker doorvullen, zodat je steeds even terug kunt komen en een kijkje kan nemen. Warme chocomel met slagroom erbij (of een lekkere Glühwein) en shoppen maar!

Roze cadeauzak
Hoe leuk is het om je cadeautjes in te pakken in zo’n schattige cadeauzak! Hij is van DesignHype en hij kost €15,95 inclusief verzendkosten. Stop je cadeautjes in de cadeauzak, leg hem onder de kerstboom of bij de schoentjes, en laat je kids de cadeauzak uitpakken! Super leuk, spannend en speels! En wedden dat ze de zak volgend jaar herkennen en helemaal enthousiast worden?

Dit gaat echt een aandenken worden aan de feestdagen
Dit gaat echt een aandenken worden aan de feestdagen

Bosdieren tattoo’s
Ver van weggeweest: de plaktattoos! Maar dan schattig, vegan, en zonder plastic verpakt. Deze plaktattoos zijn van Nuukk en kosten €5,50. In deze editie vind je schattige bosdiertjes zoals eekhoorntjes, roodborstjes, vosjes, paddenstoelen, dennenbomen en nog veel meer. Je kind kun je gewoon zeggen dat ze er super stoer uitzien hoor, zijn ze ook. Ook al glimlacht dat vosje zo lief. De tattoos zijn trouwens dermatologisch getest en gemakkelijk op de huid te krijgen met wat water. Doen!

Bosdieren plaktattoos: kleuter en mama-proof
Bosdieren plaktattoos: kleuter en mama-proof

Flamingo kaarsen
Misschien heb je de kaarsen van Frau Gold al eens eerder gezien op onze socials, ze zijn ook gewoon zo ontzettend gaaf! Dit zijn de Flamingo kaarsen en je betaalt €12,50 voor 3 stuks! Wat ik nou zo leuk vind is dat de Flamingo kaarsen er zo lekker uitspatten. Knalletje roze, lang en toch sierlijk. Echt een eyecatcher, en een origineel stuk accessoire voor in huis. Je zou ze bijna niet willen aansteken.

Knalroze eyecatchers voor deze kerst!
Knalroze eyecatchers voor deze kerst!

Herbruikbare geschenkverpakking
Yay! Mooi, duurzaam, eco én betaalbaar! Dit is een superleuk item voor de bewuste shopper: herbruikbare geschenkverpakkingen! Ze zijn van Fabrap en je vind ze al vanaf €7! De giftwraps zijn gemaakt van 100% katoen, komen in mooie speelse prints, en zijn handig in gebruik. De grootste maat die je kunt bestellen is 75 cm x 75 cm, dus de meeste cadeautjes met een ‘normale grootte’ kun je er gewoon mee inpakken. En volgend jaar dus gewoon weer gebruiken! Top toch?

Musthave voor de bewuste shopper!
Musthave voor de bewuste shopper!

Kaarsenstandaard
Heb je besloten om de eerder genoemde Flamingo kaarsen aan te schaffen? Bekijk dan ook even deze mooie kaarsenstandaard! Hij is van VNF en kost €42 inclusief verzendkosten, is handgemaakt, en is hét perfecte centerpiece! Voor €6 meer krijg je er 9 glazen reageerbuisjes bij om nog meer te kunnen variëren. Plaats bijv 3 Flamingo Kaarsen in de standaard, en vul de rest op met dennentakjes, candycanes, droogbloemen, of andere kaarsjes! Je kunt eindeloos variëren en hebt daarom dus een duurzaam accesoire te pakken. Ook ideaal om seizoenen mee in huis te brengen met bijpassende planten, kleuren en seizoensgebonden natuurproducten zoals schelpjes of eikeltjes.

Eindeloos variëren met deze kaarsenstandaard..
Eindeloos variëren met deze kaarsenstandaard..

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)