Ode aan de bikini-filosofie!

Ah... de mooie bikini's van Ani Ani
Ah... de mooie bikini's van Ani Ani

Ik ga op vakantie en neem mee… Kleine hint; het allerbelangrijkste kledingstuk en het allerliefst nog in verschillende kleuren en designs. Je raadt het al; de bikini! Genoemd naar het gelijknamige eiland en geïntroduceerd in de fifties. Sindsdien onmisbaar op elk strand van Zandvoort tot aan Saint-Tropez.

Bikini-strategie:
Een zomervakantie is niet compleet zonder je two-piece of badpak uit de kast te hebben getrokken. Daarom zijn we ook deze zomer druk in de weer met het afspeuren naar een nieuw exemplaar voor de verzameling! Na een lange tijd van de strapless bandeau tops – zodat je zonder witte bandjes de winter door komt. – maken de bikini’s met bandjes een ware revival. En oohh… wat zijn ze mooi bij Ani Ani! Dan maar tijdens het zonnen even extra goed opletten of iedere dag de bikini’s afwisselen - zodat een permanente afdruk geen kans maakt. Ja, ja bikini-strategieën waarbij we even stil staan.

Vier je prachtige lichaam...
Vier je prachtige lichaam...

Bikini-proof:
Normaliter verwijst de leus bikini-proof op de staat van ons lichaam, want hoe zitten we deze zomer in ons vel? Was het een strenge winter? Hebben we veel gehamsterd of hebben we het er al keurig afgetraind op de tredmolen? J Het is ieder jaar maar altijd even afwachten hoe de bikini van een paar jaar geleden zal zitten. Niet perse alleen de maat maak het tricky; Oops, hij valt net te klein - mag het een onsje meer zijn? Of juist; Yes, lekker strak in mijn vel – maar het design zit nu minder mooi. Speelt de kwaliteit van de stof en kleur ook een grote rol. Hoe vaak kun je die ene lievelingsbikini in de prullenbak gooien na een paar goede dagen als meermin tijdens die droomvakantie met je lief? Bij Ani Ani houden ze hier rekening mee door het gebruik van extra lycra life – waardoor de levensduur van jouw meerminnen-outfits 5 tot 10 keer langer mee gaan!

...in een prachtige bikini
...in een prachtige bikini

Bikini-filosofie:
Na de winter begint het al; een pre-zomer vol twijfel. Moet ik overgaan op een badpak of kan ik het nog wel maken in die bikini? Alsjeblieft, vergeet die stress momenten, ladies! Daarom gaan we het begrip bikini-proof nu eens niet enkel koppelen aan onszelf – Nee, bewust niet. Laten we juist de rollen eens omdraaien! Hoe zit het met de ‘bikini-proof-gehalte’ van de bikini zelf! Ha – daar hoor je niemand over omdat iedereen zo druk bezig is om te bedenken of het eigen lichaam de bikini wel waardig is. Dus draaien we het ook eens een keertje om; Is de bikini ons eigenlijk wel waardig. Hier kunnen we nog wel dagen over filosoferen want dat is de ware ham vraag. Pfff.. is het niet een opluchting om ook eens de andere kant van de medaille te belichten? De vrouw wordt al zo bekritiseerd om het minste of geringste. Dus bedenk je ook eens dat de zomer ook gewoon een seizoen is om jou prachtige lichaam te vieren!

I need a bikini that hugs me in all the right places
I need a bikini that hugs me in all the right places

Bikini-shopping:
Het fijne is dat je in deze webshop www.aniani.eu je eigen combinaties van maten en designs kunt maken. Als een kind in de snoepwinkel zo blij! Bovendien zijn er ook elegante badpakken om de show te stelen.. Super chic! We zijn ook helemaal verliefd op de kinderbadpakken – vooral die in Polkadot design.

Pure verwennerij
Pure verwennerij

Dus...
Mocht je binnenkort een kiosk binnen lopen waarbij er op alle covers “Ben jij al bikini-proof?” staat, denk dan nog eens aan de bovenstaande bikini-filosofie. Hul je in die prachtige bikini deze zomer zonder stress en zorg voor een mooie duurzame kwaliteit en de perfecte pasvorm. Dan gaat alles van een leien dakje!

 ‘I need a bikini that hugs me in all the right places’.

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)