O, deze gouden sieraden...

Prachtig van Isabel Bernard...
Prachtig van Isabel Bernard...

Mocht je stiekem al nadenken over je verlanglijstje voor de feestdagen, dan hebben we bij deze een mooie tip. De sieraden van Isabel Bernard zijn práchtig. Subtiel, fragiel, bescheiden en van 14 karaats goud. Wow.

Verlanglijst
Ken je dat? Je verjaardag zit er weer aan te komen of er komt een andere bijzondere gelegenheid langs en jou wordt de vraag gesteld: heb je een wensenlijstje? Ik heb het hele jaar wel een wensenlijstje. Maar als het moment dan dáár is en ik daadwerkelijk iets mag uitkizen, kan ik ineens keuzestress hebben. Dan weet ik het gewoon niet meer. Voor dit soort momenten is een bijzonder sieraad echt een goed idee. Want zo'n subtiele gouden armband, mooie ring of tijdloze oorbellen van 14 karaat goud zijn altijd mooi. Dat soort sieraden vind je bij het sieradenlabel Isabel Bernard. Mooie, tijdloze sieraden die het hele jaar door op je wishlist kunnen. Isabel Bernard is een Parisienne die een vleugje gouden luxe aan jouw leven wil toevoegen. Zo leuk om te lezen: de sieraden van Isabel Bernard zijn geïnspireerd op het Parijse stadsleven. De kleine straatjes, modieuze wijken met boetiekjes, galeries en hippe bars en de prachtige Parijse parken. Je ziet het ook terug in de sieraden: klassiek, een vleugje luxe, je ruikt er bijna een Chanel parfum... Een heerlijke lifestyle! Die je trouwens helemaal kunt af stylen met de nieuwe collectie Honoré, die bestaat uit kalfsleren handtassen, schoudertassen, portemonnees en andere luxe accessoires.

wat staat er op jouw wishlist?
wat staat er op jouw wishlist?

Sieraden van 14 karaat goud
Ik houd van subtiele, fragiele sieraden. Deze gouden dames armbanden zijn wat dat betreft een perfect match. Stuk voor stuk gemaakt van 14 karaat goud. O... zo mooi. Wat ik zo tof vind aan deze gouden armbandjes is dat je ze geweldig met elkaar kunt combineren. In een setje van twee of drie krijgen ze een extra dimensie. En hoe leuk om steeds weer bij een bijzondere gelegenheid je collectie uit te breiden. Ek sieraad z'n eigen verhaal, herinnering en emotie. Ook de ringen van Isabel Bernard zijn dun en fragiel, en staan prachtig als je ze in een combinatie draagt. Steeds weer afwisselen, steeds weer subtiel een beetje anders!

Oorbellen
Grappig trouwens: ik zat eens te kijken bij de oorbellen - ook een prachtig cadeau voor dochterlief die met haar 14 jaar inmiddels toe is aan 'echte' sieraden en dacht... Misschien moet ik mijn inmiddels dichtgegroeide gaatjes weer eens laten doorprikken. Want deze 14 karaat oorbellen zijn toch ook geweldig. Hmmm. 't Is dat ik nog láng niet jarig ben, maar wie weet, met Kerstmis in aantocht...

 

 

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)