Nog meer luxe op de camping

Luxe tenten van Tendi
Luxe tenten van Tendi

Een paar jaar geleden ontstond de trend Glamping, ookwel glamorous kamperen. Kamperen met het comfort van een hotel, gericht op vakantiegangers die graag genieten van het buiten leven, maar bij voorkeur wel comfortabel. Inmiddels heeft deze trend zich meer dan bewezen en is een echt blijvertje. Sterker nog, het 'glamorous' effect wordt alleen maar meer. Naast goede bedden, een volledig ingerichte keuken, een zit- en eethoek en veranda met loungeset (of zo'n lekkere hangmat) word je nu nog meer in de watten gelegd met privé sanitair. Wat mij betreft een hit!

Hoewel glamping met privé sanitair op steeds meer plaatsen te boeken is, vind je het nog niet overal. Ik tip je graag een paar fijne adressen: Domaine les Gandins in Midden Frankrijk heeft safaritenten met een outdoor badkamer. Stoer in combinatie met comfortabel, hoe fijn is dat! Ook Tendi heeft het helemaal begrepen. Niet alleen zijn de lodgetenten van Tendi comfortabel, ze zijn ook hip! En steeds vaker met eigen douche & toilet op verschillende locaties. 

De Lodgetenten van Tendi zijn heel comfortabel
De Lodgetenten van Tendi zijn heel comfortabel

Naast deze twee tips vind je nog meer luxe glampingadressen op Glampings.nl en op mijn eigen website Bijzonderecamping.nl. Hier breng ik écht fijne campings (en glampings) in kaart, zoals campings waar je heerlijk kunt yogaën, waar je kunt slapen in zo'n hippe gepimpte caravan of waar je zelfs 's winters (op comfortabele wijze welteverstaan) kunt kamperen.  

Domaine les Gandins: waan je als God in Frankrijk!
Domaine les Gandins: waan je als God in Frankrijk!

HOERA! Nooit meer met je WC-rol over de camping. Daar word je blij van, toch?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)