Mooi en goed = Mooi Goed

Wandklok Mooi Goed
Wandklok Mooi Goed

Soms zie ik een webshop voorbijkomen waar ik instant rustig van word. Een waarvan ik mezelf even afvraag: wat vind ik hiervan? Nou gewoon, mooi. Mooie spullen, mooie webshop. Klasse en eenvoud. Mooi-goed.nl is zo’n webshop. Met het aftellen naar het nieuwe jaar vond ik deze klok een fijne om mee te beginnen.

Op het eerste oog een minimalistische wandklok, afgewerkt met antieke details. Toen ik verder keek zag ik de gepolijste messing haak. Chic! Deze zou mooi in mijn eigen interieur staan, als tegenhanger tussen de retrospullen en scandinavische pasteltinten. Maar ik zie hem ook wel voor me bij mijn ouders, die een wat meer lifestyle, nostalgisch interieur hebben met bruin- en grijstinten.

Etagere, mooi op tafel! Van Mooi Goed
Etagere, mooi op tafel! Van Mooi Goed

Daarna zag ik deze etagère, welke me doet denken aan van die papieren viltjes. Maar dan wederom in een ander jasje door het materiaal. Ook deze is afgewerkt met messing. Wederom chic en neutraal op verschillende soorten gedekte tafels. Ook mooi met wat waxinelichten erop en dan op een kastje of salontafel.

Plankjes aan de muur van Mooi Goed
Plankjes aan de muur van Mooi Goed

Volgend item is deze boekenplank met subtiele matzwarte takken van een boom als steunen. Van zichzelf al mooi, zonder al te veel poespas erop. Maar neutraal genoeg om te combineren in een al aangeklede kamer met mooie boeken erop. Ook speels in een kinderkamer!

Schouwklok Mooi Goed
Schouwklok Mooi Goed

Wil je geen wandklok maar een om neer te zetten dan kun je gaan voor deze schouwklok. Of simpeler gezegd, een klok die je neer kunt zetten. Hierbij messing voet zorgt ervoor dat de klok stevig blijft staan, net als bij de wandklok voorzien van een mat witte wijzerplaat en mat zwarte wijzers. Het grappige is dat ik zelf de twee messingkleurige accessoires op de foto’s ooit bij een kringloop vond. Goede combi hoor!

Haken Mooi Goed
Haken Mooi Goed

Terug naar de takken. Ditmaal in de vorm van drie kapstokhaken die alle drie verschillend zijn en toch perfect bij elkaar passen. Wanddecoratie dat op zichzelf al iets toevoegt, maar ook met je favoriete tas, sjaal, jas of zelf subtiele ketting al een mooie aankleding. Ze hebben ze ook in twee keukenhaakjes, mooi met theedoeken.

Mooi op tafel: waxinelichthouders en servetring
Mooi op tafel: waxinelichthouders en servetring

Om af te sluiten (dit is overigens niet alles wat deze webshop verkoopt, kijk gerust zelf even), nog wat aankleding voor op tafel, waxinelichthouders en servetringen. Classy! Krijg wel de kriebels om alle blije bij elkaar geraapte spullen de deur uit te zetten en deze eenvoudige designs toe te voegen… Een volwassen begin van 2016. Of toch weer combineren… het kan allemaal. Fijne jaarwisseling!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)