Minimalistisch met maximaal effect

Met dit outfit steel je overal de show, let maar op!
Met dit outfit steel je overal de show, let maar op!

'Gefascineerd door mooie woorden waar minimalistisch er een van is, en dat continu terug komt in fotografie, kleding en interieur'. De eerste regel van mijn omschrijving op Flavourites... En dat is helemaal waar. Wat ik mooi vind aan minimalistische dingen is dat het een groots effect heeft. Keep it simple.

Binnenkort een feestje? Of wil je gewoon je garderobe uitbreiden? En houd je net als ik van less is more? Zwart-wit? Dan ga je dit vast geweldig vinden. Een soepel vallend power pak van Soul-sister.com. Te combineren met een stijlvol zwart shirt, zwarte schoenen en je bent klaar om te shinen!  

Deze 'pronomen' zijn er ook in het mint en hout kleurig
Deze 'pronomen' zijn er ook in het mint en hout kleurig

Bij Northboundstore.com ben je op het juiste adres op het gebied van kleding, lifestyle en interieuraccessoires met een Scandinavische stijl. En als het gaat om minimalistische sierraden hebben wij geluk. Want ook daarvan is er genoeg keuze. Bijvoorbeeld deze oorbellen. Bestaande uit houten laser-gesneden driehoekjes en zijn met de hand geschilderd. Met op het hart een driehoekje van messing. Alleen al de omschrijving maken deze oorbellen tot een kunstwerk...

Ook al verliefd op dit kunstwerk?
Ook al verliefd op dit kunstwerk?

Een spiegel die niet alleen praktisch is maar ook nog eens de looks heeft? Dat is deze spiegel absoluut! Een waar kunstwerk voor aan je muur! Door de blauwe lijnen heeft de spiegel een subtiele grafische look, dus niet alleen mooi om in te kijken maar ook op náár de kijken.

Met deze DIY terrarium creëer je een subtiele eyecatcher voor in huis
Met deze DIY terrarium creëer je een subtiele eyecatcher voor in huis

Luchtplantjes zijn het helemaal! Kleine subtiele plantjes die geen grond nodig hebben om te groeien. Lucht en water is voldoende om te genieten van deze plantjes. Bij Luchtplantjes.nl kun je je uitleven wat betreft deze plantjes, maar ook vind je hier strakke, minimalistische terrariums en houders om je plantje een mooi plekjes te geven in je interieur. Aan de muur, om op te hangen of om neer te zetten.

Ontworpen door Norm Architects (Kopenhagen DK)
Ontworpen door Norm Architects (Kopenhagen DK)

En last but not least een stijlvolle gadget voor een echt bierliefhebber! Een bierschuimer! Doe een klein laagje bier in de glazen bodem van deze schuimer, sluit 'm af met het koperen gedeelte en creëer een mooie schuimlaag voor je ingeschonken biertje. (Deze foamer werkt op batterijen dus no worries!). Niet zo’n fan van bier? Geen probleem. Deze gadget is ook ideaal voor het opschuimen van de melk voor een perfecte cappuccino!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)