Met z'n allen!

De mooie vakantiehuizen van ’t Keampke
De mooie vakantiehuizen van ’t Keampke

Heel langzaamaan gaan we richting de herfst. Bijna iedereen is op zomervakantie geweest en we proberen allemaal dat heerlijke vakantiegevoel nog even vast te houden. Toch vallen we al snel weer in de 'sleur' van de dag. Heb jij het idee dat de tijd je ontglipt en je altijd maar aan het rennen bent? Heb je nauwelijks tijd voor jezelf en zie je je vrienden en familie veel te weinig? Plan een gezellig weekend weg met elkaar. Maak mooie herinneringen en deel qualitytime. We tippen je de fijnste & hipste groepsaccommodaties, voor een heerlijk weekend samen.

’t Keampke – Nederland
In het oosten van Nederland, in Twente, liggen de mooie vakantiehuizen van ’t Keampke. Onze favoriet is ’t Keampke Buiten, een nieuw huis naar Twents model gebouwd. In het huis is plaats voor 16 personen, de 8 slaapkamers hebben elk een eigen badkamer, hoe heerlijk! De fijnste plek van het huis is de veranda. Ontbijten aan de grote eettafel, luieren in de hangstoel en tot ’s avonds laat samen buiten bij de houtkachel… Gegarandeerd een heerlijk verblijf voor jong & oud!

Sprookjesachtig mooi in Duitsland
Sprookjesachtig mooi in Duitsland

Bleibe – Duitsland
Willen jullie tijdens je weekend weg echt het buitenlandgevoel ervaren? Rij naar het idyllische Duitse dorpje Monschau, in de Eifel op ruim twee uur rijden ten zuiden van Arnhem. Midden in het dorp ligt de Brückenvilla, een 12-persoons droomhuis. In de zomer geniet je van lange avonden buiten, al BBQ-end aan de beek. In de winter vindt iedereen een plekje in de grote woonkamer of aan de lange eettafel. Sprookjesachtig mooi!

Of reis af naar Bourgondisch België!
Of reis af naar Bourgondisch België!

Villa d’Achouffe – België
Lekkerbekken in de familie of je vriendenkring? Reis af naar Bourgondisch België! In de Ardennen ligt de 18-persoons charmante Villa d’ Achouffe. Mooie momenten beleven is hier een makkie. Samen in de hot tub, uren lang tafelen, gezellig bij de haard. En wil je iets bijzonders, huur dan een kok om samen een ‘sterren’-maaltijd op tafel te zetten. Als je geen zin hebt om te helpen koken, schuif je gezellig aan met een goed glas wijn. Dit is fijn!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)