Met 'n bloemetje...

Mijn prive verzameling
Mijn prive verzameling

Natascha heeft in haar interview met Esther Derkx een paar keer mijn naam genoemd. Logisch, als je mij kent en bij mij over de vloer komt. Ik word, net als Esther, ontzettend vrolijk van een bezoek aan de kringloopwinkel. En ga (bijna) altijd de deur uit met iets van servies. Als er maar 'n bloemetje op zit...

Naar aanleiding van dat interview ben ik meteen weer eens gaan kijken bij Estherx.nl en bij de andere webshops die online staan op Flavourites onder de rubriek vintage/brocante. Alsof ik van stellingkast naar stellingkast liep in de kringloopwinkel... 

estherderkx.png
estherderkx.png

Hieronder vind je een paar van mijn favoriete adressen, voor als je ook zo'n zwak hebt voor servies met bloemen. Handige tip trouwens om deze shops gelijk op te slaan onder je eigen 'Mijn Flavourites' door op het hartje bij de shopvermelding te klikken. Dit soort winkels moet je immers regelmatig checken voor de nieuwste aanwinsten! 

Petrolandporcelain.com
Petrolandporcelain.com

1) Petrolandporcelain.com
Ok, ok... dit is meteen mijn allergrootste favoriet. Hier word ik heel hebberig en enthousiast van. Wat een mooie website! Die foto's, de samenstellingen en natuurlijk de vondsten zelf. Echt alles vind ik mooi. En dan hebben ze dus ook nog supergaaf servies, met bloemen.

Nog meer van Petrolandporcelain.com
Nog meer van Petrolandporcelain.com

2) Jomilly.nl
Een heerlijk snuffeladresje want ze hebben een behoorlijk groot aanbod glas/servies. Naast het vele, vele, vele retroservies vind je hier, voor weinig, altijd wel iets leuks met bloemen!

Gespot bij Jomilly.nl
Gespot bij Jomilly.nl

3) Aprilandaugust.nl
Zo wie zo een adresje om op te slaan onder je favorieten want het hele assortiment is tof als je van vintage woonaccessoires houdt! Een heel verrassend aanbod, en dan toch ook wéér die bloemen... (joepie!).

Aprilandaugust.nl
Aprilandaugust.nl

4) Oudeserviezen.nl
Deze kan natuurlijk niet ontbreken, een webshop met enkel serviesgoed! Handig dat je hier ook op kleur kunt zoeken. Hoewel. Als je net zo verslaafd bent als ik is het klikken op elke rubriek afzonderlijk helemaal geen zware opgave.

Oudeserviezen.nl
Oudeserviezen.nl

Heb je tips voor mij die ík moet weten? Por favor, deel ze met me door te reageren!

Mijn Estherx.nl theepot
Mijn Estherx.nl theepot
Nog meer moois van Petrolandporcelain.nl
Nog meer moois van Petrolandporcelain.nl

reacties op dit blog (1)

29 juli 2015
oudeserviezen.nl
Heel fijn dat wij in jouw lijstje favorieten zijn opgenomen! En we voegen vrijwel dagelijks iets toe aan ons assortiment, dus tja... snuffelen vanuit je luie stoel kan wel eens uitlopen tot een avondvullend programma... In onze andere webwinkel deserviezen.nl hebben we overigens ook bloemetjesserviezen. :-)
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)