Lopen op zomerse pareltjes

Ideale strandsandaaltjes
Ideale strandsandaaltjes

Met deze hoge temperaturen wil je natuurlijk het liefst gewoon elke dag slippers aan en de voetjes bloot. Toch is het niet altijd de leukste en makkelijkste optie. Autorijden, wandelen, fietsen, het kan wel maar praktisch is het niet met slippers. Om toch luchtige en leuke schoentjes onder je outfit te scoren heb ik hier een paar voorbeelden verzameld.

Sandaaltjes zijn ideaal in de zomer. Toch wat comfortabeler dan slippers, maar net zo luchtig. Wel is het fijn om goede kwaliteit te zoeken in sandaaltjes (om blaren en pijntjes te veroorzaken). Bij Zivaano vindt je het allemaal. Zomers, fris en comfortabel met goede kwaliteit. Wat ook fijn is, is dat deze sandaaltjes in wat grotere maten beschikbaar zijn. Voor ieder wat wils dus!

Klassieke sleehak
Klassieke sleehak

Onder een zwierig jurkje, op een avond aan het strand of gewoon op een terrasje met vriendinnen. De sleehak. Zie er mooi uit, maar blijf toch comfortabel. De sleehak is ideaal voor bijna alle gelegenheden. Wat zo fijn is aan sleehakken is dat ze bijna altijd open zijn en het dus niet te warm zijn. Een paar mooie exemplaren kan je vinden bij de webshop Perfectly Basics. De klassiekers met de jute hak, maar ook extra elegant met leer bijvoorbeeld.

Espadrilles om blij van te worden!
Espadrilles om blij van te worden!

Met espadrilles in de zomer kan je ook niet misgaan. Zitten lekker, zijn super gemakkelijk aan te doen en zijn bijna altijd dun en dus niet te warm voor in de zomer. Espadrilles zijn er in alle kleuren en soorten. Bij My Jewellery vindt je echte zomer-espadrilles. Met een leuk printje is het een feestje aan je voeten. Wees snel want ze zijn ook nog in de sale!

Voor de klassieke rockchick!
Voor de klassieke rockchick!

Assepoester heeft ons goed gedaan met haar muiltjes. Ze zijn dan wel niet van glas en hebben geen hoge hak, maar deze zijn net zo mooi. Ik heb het over de leren muiltjes van de prachtige webshop Perfectly Basics. Stoer door de kleine studs, maar ook elegant door de mooie vorm. Gemaakt van echt leer, dus van zeer goede kwaliteit.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)