Little Label: de allerzachtste basics voor klein en groot

Charlotte: "Al langere tijd droomden we van een nachtkledinglijn voor volwassenen"
Charlotte: "Al langere tijd droomden we van een nachtkledinglijn voor volwassenen"

Vraag een willekeurig aantal moeders naar hun ervaringen met het baby- en kinderkledingmerk Little Label en je krijgt gegarandeerd blije reacties te horen. Wedden? Want Little Label, dat staat toch synoniem voor zachte pyjama's, fijn ondergoed en relaxed zittende kleding. Voor de kleintjes, dan. Maar wist je dat Little Label nu ook een BIG brother & sister heeft?

Eerste rompers

Mijn kids, inmiddels groter dan ikzelf ben, hebben heel wat dagen (maanden, zelfs jaren) doorgebracht in kleding van Little Label. De allereerste rompers? Little Label. Nieuwe T-shirts nodig? Little Label. Ook de pyjama's, broekjes en hemdjes kochten we steevast bij Little Label. Het spul blééf mooi (ook na intensief dragen en tig keer wassen) en was altijd heerlijk zacht.

Heerlijk zacht om in te slapen
Heerlijk zacht om in te slapen

Nachtkledinglijn volwassenen

Op een gegeven moment groeiden ze er een beetje uit, en kocht ik alleen af en toe nog een romper of leuk kledingsetje als kraamcadeau. Hoe vaak ik wel niet gedacht heb 'Waarom maken ze deze fijne pyjama's niet voor volwassenen...?'. En wat schetst mijn verbazing. Inmiddels heeft Little Label ook een nachtkledinglijn voor volwassenen! Zowel voor hem als voor haar. Hoe leuk! Hoogste tijd dus om even met oprichter/eigenaar Charlotte te bellen. Charlotte richtte ruim vijftien jaar geleden Little Label op en blijft nieuwe kansen zien. Vanwaar deze keuze voor pyjama's voor volwassenen? Charlotte: "Al langere tijd droomden we van een nachtkledinglijn voor volwassenen. Want als de kinderen kunnen slapen in heerlijke comfy pyjama's, waarom wijzelf dan niet? We ontwikkelden pyjama's die perfect aansluiten op ons credo: 'fashion meets comfort'. Superzachte pyjama's van biologisch katoen die heerlijk comfortabel zijn, gemaakt van GOTS gecertificeerd 100% biologisch katoen en die ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd zijn." Inmiddels bestaat de collectie niet alleen uit damespyjama's, maar valt er ook voor de heren genoeg te kiezen. Korte broek, kort mouwtje of juist lange broek met een bijpassend shirt met lange mouwen. In leuke prints en frisse kleuren. Voor de dames zijn er pyjama's en speciaal voor de lente setjes bestaande uit een kort broekje met bijpassend shirt met korte mouw en nachthemden. En ook hier weer: frisse kleuren, mooie prints.

Twinning = winning
Twinning = winning

Frisse lentecollectie

Met de lente in aantocht is het leuk om weer even rond te snuffelen bij Little Label. Weer even wat leuke basics aanschaffen voor de kinderen? Check die leuke setjes in frisse lentekleuren. Wil je twinnen? Shop dan een pyjama voor je dochter en eentje die nét even anders is voor jezelf. Hetzelfde kan natuurlijk met een pyjama voor je zoon en je lief. En doe er meteen wat bijpassend, zacht ondergoed bij voor de kinderen. Of wat dacht je van de forever bestseller: de kraakheldere, witte shirtjes die steeds weer prachtig aansluitend blijven zitten en zacht blijven. Heerlijk, zo'n fijn Hollands kledinglabel dat met je meegroeit!

De hele familie in zachte nachtkleding
De hele familie in zachte nachtkleding

Ook deze fijne collecties proberen met korting? Shop nu met 15% korting met code FLAVOURITES15 (geldig t/m 31-03-2023)

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)