Lijstjes maken = rust

Mooie en handige familyplanner
Mooie en handige familyplanner

Hè, hè. Nu de kids weer naar school zijn en de automatische reply in onze mailbox weer is uitgezet heb ik pas écht het gevoel dat het nieuwe jaar is begonnen. En hoe begin ik het nieuwe jaar? Met slim plannen en lijstjes. Héél veel lijstjes. Want lijstjes maken zorgt voor trust in mijn hoofd, en rust in mijn hoofd - da's fijn.

Nu kun je een saai A4tje gebruiken voor het maken van lijstjes, maar daar word ik dan weer niet zo blij van. Er zit dus niets anders op. Leuke boekjes moeten er komen voor al die lijstjes! De basis is natuurlijk een kalender voor het hele gezin. Deze van Tinne+Mia vind ik prachtig (hij staat deze maand ook in ons online magazine Flavourzine.nl). Pastels met gouden stickertjes, wow! Zo'n planner is ook altijd handig voor het aanleggen van allerhande lijstjes.

Gekleurde blokjes trekken de aandacht
Gekleurde blokjes trekken de aandacht

Maar wil je échte things-to-do-lijstjes bijhouden, dan is dit planblok van Studio Stationery heel geschikt. Ik zag het bij de webshop Paperbreeze.nl, waar je overigens nog veel meer handige en leuke stationeryproducten vindt. En kijk, deze potloden met pakkende quotes passen hier weer helemaal bij. Je shopt ze bij Twentysomethin.nl. Zo word je continu herinnert aan dat wat je zo graag wilt of juist moet doen.

Goodie goodies: deze potloden
Goodie goodies: deze potloden

Nog zo'n handig blok voor lijstjes: deze 'heart eyes' perfect planner met ringbandje. Het handige van dit soort boekjes is dat er alvast een indeling voor je is gemaakt. Overzicht is fijn, zeker bij het bijhouden (en weer mogen doorstrepen!) van lijstjes.

Overzichtelijk notitieblok
Overzichtelijk notitieblok

Kijk, deze kaarten zijn ook leuk. Kun je mooi boven je bureau hangen als reminder of versturen naar een vriendin. En  nog een tipje: dit notitieblokje voor 'super organized lists'. Opschrijven, doen en doorstrepen maar!

Met slimme indeling!
Met slimme indeling!

Tot slot nog twee mooie producten van Tinne+Mia, toch wel een beetje mijn favoriete label van dit moment omdat zo'n beetje alles wat zij maken mij puur qua vormgeving enorm aanspreekt. Ten eerste dit notitieboek. Ik ga de deur niet uit zonder, en deze is wel érg mooi... En ook Tinne+Mia hebben een handig en vooral heel mooi to do-bloknote. Op mijn to do-lijst dus: het kopen van to do-notitieblokjes. Dan ben ik écht klaar voor 2016!

Deze kaarten zijn ook leuk
Deze kaarten zijn ook leuk

 

Handig lijstjes-boekje
Handig lijstjes-boekje

 

Prachtig schriftje van Tinne+Mia
Prachtig schriftje van Tinne+Mia
Handige vorm voor to do-lijstjes
Handige vorm voor to do-lijstjes

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)