Liever iets anders

Dolfin chocolat
Dolfin chocolat

Vroeger had ik dat al, vanaf de leeftijd dat ik een agenda behoorde te kopen (en dat deed ik graag) kocht ik er elk jaar één in het buitenland. Doorgaans zat ik dan het nieuwe schooljaar in de klas met een Franse. Heb ze overigens nog allemaal! Ik wilde liever net even iets anders dan de rest. En die eigenschap heb ik nog steeds. Mijn beste vriendin zei het laatst tegen mij, hoe verschillend we eigenlijk zijn; zij wil juist ergens bij horen en ik wil liever anders zijn. Daar ga ik nu maar niet verder op in maar ik kan je wel vertellen hoe dat dan ongeveer gaat...

Ik heb het dan over spullen he? De keuzes die je maakt daarin. Want, lees ook het wekelijkse blog van Natalia, in wezen zijn we allemaal gelijk natuurlijk. Maar dat nu dus terzijde. Spullen! Kiezen! Als er met meerdere mensen een keuze gemaakt moet worden kies ik doorgaans voor de gulden middenweg. Harmonie staat op 1 bij mij. Maar als het mijzelf betreft? Jongen, jongen. Dan kan ik vervelend zijn hoor. Altijd verder kijken tot ik iets verrassends tegenkom. Dus niet lekker eenvoudig bij de Ikea te koop. Gewoon een suikerpot kopen doe ik bijvoorbeeld niet. Ik ga op zoek naar een sweet suikerpotje. Een fotolijst? Alleen als ie bolglas heeft en zo'n fraai bewerkt randje... Come on Marije! Maar ja, daar word ik, uiteindelijk, blij van.

Thé des Vahinés
Thé des Vahinés

Dit zie je natuurlijk terug in mijn huis (er is geen stijlboek te maken hier!) en dus ook in het kleinste kamertje van mijn huis, in mijn geval is dat, de keuken. Nu ben ik niet bepaald een keukenprinses dus dat ie klein is maakt niet uit. Maar gezellig dat ie is! Het hangt en staat vol met leuke potjes en verzameld servies. Flessen olijfolie met prachtige labels. Thee in exotisch ogende doosjes. Verschillende verpakkingen met zout. Typisch Hollandse blikjes. Bijzondere kruidenpotjes en mooi vormgegeven potjes met honing. Zelfs de lucifers zitten in een mooi doosje. Ik begin me er bijna voor te schamen. 

Chocoladevlokken Mix
Chocoladevlokken Mix

Maar gelukkig voor mij ís het er allemaal:

Carnaroli rijst
Carnaroli rijst

Aan zulke (kleine) dingen kan ik me dus behoorlijk te buiten gaan. Een greep uit het aanbod geef ik je bij deze cadeau...

Sugo alla Vodka
Sugo alla Vodka

Enjoy!

Olijfolie knoflook
Olijfolie knoflook

 

Peper en zout
Peper en zout
Nettare d'Olivio
Nettare d'Olivio
French abricot salsa
French abricot salsa
Pompelmoes
Pompelmoes
Rode uitjes
Rode uitjes
Gianduia blikje
Gianduia blikje

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)