Hollands glorie als sieraad

Een brievenbus cadeautje zoals ze het zelf noemt!
Een brievenbus cadeautje zoals ze het zelf noemt!

Met mijn stage bij Flavourites kom ik natuurlijk iedere dag mooie webshops tegen. De een nog mooier dan de ander. Maar soms kom je er eentje tegen waardoor ik echt even ben afgeleid en ik me meteen afvraag hoeveel geld er nog op mijn studentenrekening staat.

Een tijdje terug kwam ik BIJJOSSE tegen in een lijstje dat ik moest mailen. Meteen was ik verliefd. Ik snap dat dat wat overdreven klinkt. Maar een lichte hebberigheid komt dan naar boven en een grote nieuwsgierigheid naar hoe zij haar sieraden maakt!

Hollands glorie!
Hollands glorie!

BIJJOSSE is een sieraden atelier dat alle sieraden met de hand maakt en daar kleine details van bladgoud- en zilver in verwerkt. Een sieraad dat zo mooi, klein en kwetsbaar is dat het meteen een waarde krijgt en bij jou past. Haar collectie Dutch Blue is echt mijn favoriet. Naast dat blauw echt mijn lievelings kleur is, vind ik deze collectie subtiel en toch heel veelzeggend. Alsof ik een klein stukje Delftsblauw porselein bij me draag. Gelukkig ben ik bijna jarig ;) (geen hint hoor) Ook cool: BIJJOSSE is ook in het Rijksmuseum te koop. Dat bewijst maar weer dat we het hier over een kunstwerkje hebben.

Mooie gouden details
Mooie gouden details

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)